A proč to vlastně děláme?
Třetina všeho vyprodukovaného jídla na světe se vyhodí nebo znehodnotí. V Evropě připadá na jednoho člověka 173 kg vyhozeného jídla za rok.
Naši vizí je společnost, která nakládá s jídlem odpovědně.
Hledáme způsoby, jak neplýtvat jídlem. _________________________________________________________________ Naše iniciativa vznikla v roce 2013 a od té doby jsme uskutečnili řadu happeningů, jezdíme na pole paběrkovat a bojujeme za využití tak zvané křivé zeleniny a ovoce, což je jídlo, které se k zákazníkům nedostane, protože není dostatečně „hezké“.
alespoň malý příspěvek
Ať se dílo daří :-)
Moje dcera se zapojuje do všech aktivit, které pomáhají chránit naší planetu, třídíme, nakupujeme bezobalově, snižujeme uhlíkovou stopu a tak mě přesvědčila, abych přispěl na další dobrou věc:-)
Děkujeme
Díky za Vaši práci!!!
Držím palce ve Vaší snaze.
Doufám, že společně dáme jídlu druhou šanci
Dobrý den, chtěl bych poděkovat za to co děláte a podpořit vás malou částkou. Co děláte dává smysl a i díky osobní zkušenosti v jednom z obchodních řetězců, jsem si uvědomil, jak nevědomě je nakládáno s jídlem, zbytky a jak nevědomě ho i nakupujeme. Proto věřím, v to co děláte a vím, že to má smysl.
Více si v této době nemůžu dovolit, ale určitě to není můj poslední příspěvěk. Držím Vám palce.
JK
Zdravím z Potravinové banky, snad budete mít své přívržence a dárce brzy více i tady v Brně! :-)
way to go!