A proč to vlastně děláme?
Třetina všeho vyprodukovaného jídla na světe se vyhodí nebo znehodnotí. V Evropě připadá na jednoho člověka 173 kg vyhozeného jídla za rok.
Naši vizí je společnost, která nakládá s jídlem odpovědně.
Hledáme způsoby, jak neplýtvat jídlem. _________________________________________________________________ Naše iniciativa vznikla v roce 2013 a od té doby jsme uskutečnili řadu happeningů, jezdíme na pole paběrkovat a bojujeme za využití tak zvané křivé zeleniny a ovoce, což je jídlo, které se k zákazníkům nedostane, protože není dostatečně „hezké“.
Moc vám fandím!
Projekt, který má smysl! Prosím každého, např. 100 Kč měsíčně nikdo nepocítí a přitom to obrovský pomůže.
Harambe is not dead
Smyslupný projekt. Když přispějete, sníží se plýtvání zdroji a zároveň tím někomu pomůžete. :-)
Ať žádné jídlo neskončí v popelnici
Super nápad.
Děkuji za Vaši aktivitu !
Ať se daří dobré věci :)
Podporuji Zachraň jídlo, jejich práce dává smysl.
For the people helping people. Amazing labor from everybody.