Nadační fond BigMat CZ


Děti, mládež, rodina

Adámkovy okamžiky

Na světě je tisíce podobných příběhů se společným jmenovatelem - DMO. A přitom je každý tolik jiný. Každý z nich si prošel svou vlastní bolestí, pocitem viny, zoufalstvím a beznadějí. Ale život je dar!

vybíráme od 5.9.2019

Adámkovy okamžiky

Příspěvek na nový vozík a nákladnou rehabilitační léčbu v Piešťanech.
359 414 Kč

přispělo

161 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naučit se přijmout jeho zkoušky, zatnout, postavit se všemu a jít společně vpřed. Stejně jako rodina třináctiletého Adámka z malé, možná i neznámé vesničky Kololeč u Třebenic. Áďa si i přes svůj handicap získá Vaše srdce svou "krásnou" duší, smyslem pro humor a jiskrou v oku. Skvělá parta spolužáků kolem něj by mohla vyprávět. A protože každé dítě roste jako z vody, jeho potřeby rostou s ním. 

Adámek nepotřebuje fotbalový míč, značkové triko ani nejlepší mobil. Jeho potřeby jsou naprosto jiné. Užívá si procházky přírodou, ale vozík mu je malý a každá delší chvilka v něm je nepohodlná a bolestivá. Miluje veselé chvilky s dědečkem při hraní "Člověče nezlob se". Ale ty jsou vykoupené denodenní rehabilitací a cvičením. Bez nich by sotva uchopil kostku.



Nový vozík a nákladná rehabilitační léčba v Piešťanech jsou pro rodinu Adámka finančně nedostupné. Toto jsou potřeby Adámka - kluka na prahu puberty. 

Naší společnou pomocí je dopřát Adámkovi okamžiky, které patří ke krásnému dětství. Ať už je to procházka s rodiči po lese nebo dědečkova porážka v oblíbené hře. 

Spojuje nás láska k druhému a věříme, že NÁS je víc. 

Děkujeme i za Vaši pomoc.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (6)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Hodně štěstí, hodně sil a pokroků, Adámku!

Renata Krycnerová
100 Kč

Za super spolupráci! :)

Daniel Adámek
4 000 Kč

Držím palce Adámkovi i NF BigMat !

Vítězslav Klimeš
1 500 Kč

Milý Adámku, milí rodiče,
Vím jak jste všichni stateční, moc vám držím palce... Adámku, neskutečně jsi vyrostl, je z Tebe krásný kluk, myslím na Tebe a věřím, že se peníze sejdou na vše, co potřebuješ...Jarmila Kacarová

Jarmila Kacarová
5 000 Kč