WOMEN FOR WOMEN, o. p. s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

W4W: OBĚDY PRO DĚTI

Přispějte na transparentní účet projektu W4W: Obědy pro děti a pomůžete konkrétnímu dítěti obědvat ve školní jídelně s ostatními. Finanční prostředky jsou z transparentního účtu projektu směřovány v 100 % na úhradu školních obědů potřebných dětí. Pro Vaši představu, průměrně pořídíme jeden školní oběd za 35 korun. Náklady na jeden měsíc školních obědů pro jednoho žáka se pohybují okolo 600-800 korun, což znamená až 8 000 korun na celý školní rok. Naším partnerem jsou základní školy.

vybíráme od 11.4.2018

Umožněte dětem obědvat ve školních jídelnách s ostatními

4 127 104 Kč

přispělo

1397 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Cílem projektu OBĚDY PRO DĚTI je pomoci dětem, které se ocitly v takové životní situaci, kdy si jejich rodiče nemohou dovolit zaplatit jim obědy ve školních jídelnách. Dětem, jejichž situace je dlouhodobá, které nemají vidinu zlepšení situace, a pro které mohou být obědy ve školní jídelně mnohdy jediným, pravidelným teplým jídlem, ač se rodiče tuto situaci snaží řešit. 

Naším partnerem jsou v tomto projektu základní školy, popř. školní jídelny, které jsou samostatné příspěvkové organizace. Zásadně neposkytujeme finanční příspěvek přímo rodinám dětí. 

Pomoc je poskytována přímo prostřednictvím základních škol na základě darovací smlouvy tak, aby se obědy dostaly opravdu k dětem, nezkomplikovalo to ještě více situaci jejich rodičů a pomoc nemohla být zneužita. 
http://www.obedyprodeti.cz/ 


Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (5)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Mám 3 děti a učím je, že když alespoň trochu můžeš, pomáhej druhým. Místo sladkostí se mé děti rozhodli, přispět na věc, která má opravdu smysl. Dobrou chuť ❤️

Miloslava Hanzlíková
300 Kč

Dobrou chuť

Jiri Mildner

Super projekt!

Filip Meluzin
50 000 Kč

Ať dětem chutná.

Lubomír Novák
500 Kč

Každá kapka pomůže

Světlana Kunstová
500 Kč

Je neskutečné, že je tolik rodičů, kteří nemohou zaplatit obědy svým dětem. Je potřeba jim pomoci a já bych chtěla poděkovat všem, kteří pomáhají.

Lenka Boráková
350 Kč

Dobrou chuť 🙂

Ondřej Pěnička
1 000 Kč

Ať dětem chutná.

Lubomír Novák
1 000 Kč

Do roku 2024 vše nejlepší!

Bertík
16 000 Kč

Krasne Vanoce prejeme.

David Vondráček
1 000 Kč