Martin Blažek: Dárcovská výzva pro projekt W4W: OBĚDY PRO DĚTI

TEA ví: jídlo až na prvním místě!

vybíráme od 21.11.2019
7 400 Kč
vybráno 148 % z 5 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Drahá babi, milý dědo; strejdo, teto; přátelé, 
pokud to z mých nonverbálních projevů nebylo dost jasné, největší radost mi dělá, když jsme všichni spolu; tomu se stěží vyrovná cokoliv, za co byste marnotratně rozhazovali Boženy a Františky.

Něco bychom s nimi ale přeci jenom udělat mohli - podpořte s námi projekt Obědy pro děti; projekt, který skutečně funguje, má reálné výsledky a pomáhá českým dětem v dost delikátní situaci.

Za 5000, zajistíme jednomu dítěti obědy ve školní jídelně na celý rok. A abyste neřekli, že je táta skrblík - pakliže se nám podaří výzvu naplnit, přidá k tomu ještě dalších pět Františků ze svojí kapsy. 

Děkuji za to, že tu pro mě jste a těším se na Vás 21. prosince. 

Vaše Tea
WOMEN FOR WOMEN, o. p. s.
Přispějte na transparentní účet projektu W4W: Obědy pro děti a pomůžete konkrétnímu dítěti obědvat ve školní jídelně s ostatními. Finanční prostředky jsou z transparentního účtu projektu směřovány v 100 % na úhradu školních obědů potřebných dětí. Pro Vaši představu, průměrně pořídíme jeden školní oběd za 35 korun. Náklady na jeden měsíc školních obědů pro jednoho žáka se pohybují okolo 600-800 korun, což znamená až 8 000 korun na celý školní rok. Naším partnerem jsou základní školy.
Cílem projektu OBĚDY PRO DĚTI je pomoci dětem, které se ocitly v takové životní situaci, kdy si jejich rodiče nemohou dovolit zaplatit jim obědy ve školních jídelnách. Dětem, jejichž situace je dlouhodobá, které nemají vidinu zlepšení situace, a pro které mohou být obědy ve školní jídelně mnohdy jediným, pravidelným teplým jídlem, ač se rodiče tuto situaci snaží řešit. 

Naším partnerem jsou v tomto projektu základní školy, popř. školní jídelny, které jsou samostatné příspěvkové organizace. Zásadně neposkytujeme finanční příspěvek přímo rodinám dětí. 

Pomoc je poskytována přímo prostřednictvím základních škol na základě darovací smlouvy tak, aby se obědy dostaly opravdu k dětem, nezkomplikovalo to ještě více situaci jejich rodičů a pomoc nemohla být zneužita. 
http://www.obedyprodeti.cz/ 


🎁 Krasne narozeniny!
Jsem moc rada, ze jsi na svete! 💛

Dárce
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
WOMEN FOR WOMEN, o. p. s., projekt: W4W: OBĚDY PRO DĚTI