Farma Naděje z.s.


Zvířata

Farma Naděje

Hlavním cílem projektu Farma Naděje je pomoc hospodářským zvířatům zachráněným z nevyhovujících podmínek a také osvětová činnost. Chceme lidem ukázat, že zvířata, kterým jsme dali nálepku hospodářská, se v prožívání lásky, radosti i bolesti nijak neliší od našich domácích mazlíčků. Prasata jsou dle vědeckých studií dokonce chytřejší než psi. Krávy jsou pečlivé a starostlivé mámy a utvářejí mezi sebou přátelství na celý život, slepice jsou velcí mazlíci.

vybíráme od 10.10.2017

Příspěvek na provoz azylu pro hopodářská zvířata zachráněná z nevyhovujících podmínek.

Věříme, že hospodářská zvířata nejsou zboží, ale myslící a cítící bytosti, které si zaslouží naši ohleduplnost. Většina lidí se o jejich osudy nezajímá a netuší, čím vším si musí v procesu „živočišné výroby“ projít. Mnozí jejich úděl chápou jako nutný v rámci naplnění svých vlastních potřeb. Rádi bychom proto ukázali, že tyto tvory, v mnohém velmi podobné našim domácím mazlíčkům, není nutné využívat a že lze i bez živočišných produktů vést zdravý a plnohodnotný život.
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

               
Vždy jsme chtěli pomáhat nejen zvířatům, ale také lidem. Zvířata mají jeden úžasný dar, a to že nás učí bezpodmínečné lásce, za kterou neočekávají nic nazpět. Chceme tuto lásku v lidech opět probudit skrze zachráněná zvířata a jejich příběhy. Chceme, aby se u nás naši hosté cítili jako na návštěvě u přátel nebo jako doma. Koho přestane těšit lenošení u televize, může se venku porýpat v hlíně, postarat se o zvířata, v dílně si vyrobit něco na památku nebo se vyhřívat v křesle na sluníčku a číst si knížku. Věříme, že návštěva naší farmy uspokojí malé i velké od dětí přes rodiče po babičky a dědečky, každý si u nás najde to své.


Koupili jsme pozemek o celkové rozloze 2,6 hektaru v obci Dobrovítov, nedaleko měst Čáslav a Kutná Hora, a začali budovat vše od základu na holé louce… tedy spíše poli. Na farmě žije kromě dobrovolníků kolem 110-ti zachráněných zvířátek (beránci, ovečky, kozičky, kozlíci, kůzlátka, prasátka, králíčci, slepičky, kohoutek, kočičky, kravičky a oslík), a noví obyvatelé stále přicházejí...   

   


Na to, abychom všechna zvířata mohli ubytovat a postarat se o ně, a součastně vytvořili i příjemné odpočinkové místo pro návštěvníky, potřebujeme vaši pomoc.   



Farma Naděje chce lidem ukázat jiný přístup, jinou cestu, cestu srdce. Chceme jít dobrým příkladem ve vztahu ke zvířatům, přírodě i k lidem a tím přispět ke zlepšení podmínek chovu dobytka, ke změně přístupu lidí ke zvířatům, kterým dala společnost nálepku „hospodářská“ a která my lidé zneužíváme pro svou spotřebu.



Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat, protože tento projekt je možné realizovat jen díky vaší neustálé podpoře, které si moc vážíme.


Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (7)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Ahoj, jsem Isaak a chodím do první třídy. Za jedničky dostávám od mamky a dědy peníze a jsem moc rád, že s nimi můžu pomoct Farmě Naděje, zvířátkům, která miluju a lidem, kteří se o ně starají! Naviděnou v příštím roce, Isaak s rodinou<3

Isaak
1 000 Kč

Nech je zvieratkam trochu lepsie :)

Anna Vajová
500 Kč

Dárek od Ježíška. Muška

Lucie Hniličková
1 000 Kč

Děkuji za všechna zvířátka :)

Jarmila Kalová
500 Kč

Děkujeme mockrát za Vaši láskyplnou pomoc zvířatům 💗. Snad se mi jednoho podaří navštívit Vás.

Alexandra Bartošová
50 Kč

Pro Gracy :-) rohatou kravičku.

Eva Kopčilová Ulbrichová
250 Kč

Za státnicující Domču 🍀🍀🍀

Veronika Černochová

;)

Adam Lička
1 000 Kč

Pozdrav pro Hanči Kotalikovou.

Vencina Hejnova
2 000 Kč

Díky za to, co děláte.

Jindřiška Netrestová
100 Kč

Moc si vážíme Vaší podpory, děkujeme

Farma Naděje z.s.