Lucie Jandová: Dárcovská výzva pro projekt Farma Naděje

Narozeninová sbírka pro Farmu Naděje

vybíráme od 25.2.2020
10 500 Kč
vybráno 210 % z 5 000 Kč

přispělo

23 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Narozeninová sbírka pro azylovou farmu "Farma naděje"
Tak je to tady a i mě se blíží třicítka. Protože už všechno mám a nechci,abyste si lámali hlavu s dárky,vymyslela jsem sbírku pro azylovou farmu. Uděláte mi hroznou radost,když se povede vybrat cílová částka. Díky moc za každý příhoz.💚
Edit: absolutně jsem nečekala,že se cílová částka vybere za 8 h. Děkuju všem,moc si toho vážím. 💚Výzvu nechám až do konce a uvidíme,kolik nakonec společně předáme Farmě naděje.🖤
Farma Naděje z.s.
Hlavním cílem projektu Farma Naděje je pomoc hospodářským zvířatům zachráněným z nevyhovujících podmínek a také osvětová činnost. Chceme lidem ukázat, že zvířata, kterým jsme dali nálepku hospodářská, se v prožívání lásky, radosti i bolesti nijak neliší od našich domácích mazlíčků. Prasata jsou dle vědeckých studií dokonce chytřejší než psi. Krávy jsou pečlivé a starostlivé mámy a utvářejí mezi sebou přátelství na celý život, slepice jsou velcí mazlíci.

               
Vždy jsme chtěli pomáhat nejen zvířatům, ale také lidem. Zvířata mají jeden úžasný dar, a to že nás učí bezpodmínečné lásce, za kterou neočekávají nic nazpět. Chceme tuto lásku v lidech opět probudit skrze zachráněná zvířata a jejich příběhy. Chceme, aby se u nás naši hosté cítili jako na návštěvě u přátel nebo jako doma. Koho přestane těšit lenošení u televize, může se venku porýpat v hlíně, postarat se o zvířata, v dílně si vyrobit něco na památku nebo se vyhřívat v křesle na sluníčku a číst si knížku. Věříme, že návštěva naší farmy uspokojí malé i velké od dětí přes rodiče po babičky a dědečky, každý si u nás najde to své.


Koupili jsme pozemek o celkové rozloze 2,6 hektaru v obci Dobrovítov, nedaleko měst Čáslav a Kutná Hora, a začali budovat vše od základu na holé louce… tedy spíše poli. Na farmě žije kromě dobrovolníků kolem 110-ti zachráněných zvířátek (beránci, ovečky, kozičky, kozlíci, kůzlátka, prasátka, králíčci, slepičky, kohoutek, kočičky, kravičky a oslík), a noví obyvatelé stále přicházejí...   

   


Na to, abychom všechna zvířata mohli ubytovat a postarat se o ně, a součastně vytvořili i příjemné odpočinkové místo pro návštěvníky, potřebujeme vaši pomoc.   



Farma Naděje chce lidem ukázat jiný přístup, jinou cestu, cestu srdce. Chceme jít dobrým příkladem ve vztahu ke zvířatům, přírodě i k lidem a tím přispět ke zlepšení podmínek chovu dobytka, ke změně přístupu lidí ke zvířatům, kterým dala společnost nálepku „hospodářská“ a která my lidé zneužíváme pro svou spotřebu.



Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat, protože tento projekt je možné realizovat jen díky vaší neustálé podpoře, které si moc vážíme.


Diky za to, co delate! Jste uzasni❤

Petra Seminska

Všechno nejlepší Luci a doufam,ze to pomuze dobré věci ;)

Katka Svatá

Tak ať se daří 😏

Stanislav Jaroš
500 Kč

Všechno nejlepší, Luci. Kuba a Terka

Terka a Kuba
500 Kč

Super nápad! Krásné narozeniny přeji :)

Mirka Vančurová

Zdravíme a všem zvířátkům přejeme spokojenost. A ty Malá Lů, zůstaň taková, jaká jsi :-)
M. & T.

Michaela Krhounová
555 Kč

Lucčin dar k narozeninám, je darem pro vás. Krásné narozeniny přeje Pája a Romča

Pája a Romča
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Farma Naděje z.s., projekt: Farma Naděje