Natálie a Nela: Dárcovská výzva pro projekt Farma Naděje

Dobročin #1: narozeninová sbírka pro Farmu Naděje!

vybíráme od 8.7.2019
10 350 Kč
vybráno 345 % z 3 000 Kč

přispělo

30 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahojky, v srpnu oslavím své osmnácté narozeniny. Mám vše, co potřebuji - milující rodinu, úžasné přátele, střechu nad hlavou, jsem zdravá, vděčná a snad i šťastná. :) 
Některá zvířátka ale takové štěstí nemají, ačkoliv bych si přála, aby měli - a to je to moje jediné přání!  


Na Farmě Naděje se z hospodářsky chovaných zvířat v otřesných podmínkách stávají šťastné bytosti.  A to díky skupině úžasných lidí s obrovskými srdci. Já bych si přála jim to ještě trošku usnadnit a vybrat pro zvířátka alespoň menší finanční příspěvek. Věřte, že i desetikoruna se počítá!

Také ideální pro smazání špatné karmy!

Projekt Farma Naděje mě chytl za srdce před asi necelým rokem. Vnímám ji jako místo, překypující mírem, láskou a respektem. Všichni jsou si zde rovni. A já bych si přála, aby se ta naše planeta skládala jen z takových míst jako je tohle. 

Moc děkuji za veškeré Vaše příspěvky, vážím si toho! :)

V případě jakýkoliv dotazů mě můžete kontaktovat na Facebooku: Nela Revayová nebo na mém Instagramu: @nelarevayova


Cílovou částku 3 tisíce korun jsem nastavila, protože jsem si na víc netroufla, ale budu ráda, když vybereme co nejvíce! 

Založení výzvy

Farma Naděje z.s.
Hlavním cílem projektu Farma Naděje je pomoc hospodářským zvířatům zachráněným z nevyhovujících podmínek a také osvětová činnost. Chceme lidem ukázat, že zvířata, kterým jsme dali nálepku hospodářská, se v prožívání lásky, radosti i bolesti nijak neliší od našich domácích mazlíčků. Prasata jsou dle vědeckých studií dokonce chytřejší než psi. Krávy jsou pečlivé a starostlivé mámy a utvářejí mezi sebou přátelství na celý život, slepice jsou velcí mazlíci.

               
Vždy jsme chtěli pomáhat nejen zvířatům, ale také lidem. Zvířata mají jeden úžasný dar, a to že nás učí bezpodmínečné lásce, za kterou neočekávají nic nazpět. Chceme tuto lásku v lidech opět probudit skrze zachráněná zvířata a jejich příběhy. Chceme, aby se u nás naši hosté cítili jako na návštěvě u přátel nebo jako doma. Koho přestane těšit lenošení u televize, může se venku porýpat v hlíně, postarat se o zvířata, v dílně si vyrobit něco na památku nebo se vyhřívat v křesle na sluníčku a číst si knížku. Věříme, že návštěva naší farmy uspokojí malé i velké od dětí přes rodiče po babičky a dědečky, každý si u nás najde to své.


Koupili jsme pozemek o celkové rozloze 2,6 hektaru v obci Dobrovítov, nedaleko měst Čáslav a Kutná Hora, a začali budovat vše od základu na holé louce… tedy spíše poli. Na farmě žije kromě dobrovolníků kolem 110-ti zachráněných zvířátek (beránci, ovečky, kozičky, kozlíci, kůzlátka, prasátka, králíčci, slepičky, kohoutek, kočičky, kravičky a oslík), a noví obyvatelé stále přicházejí...   

   


Na to, abychom všechna zvířata mohli ubytovat a postarat se o ně, a součastně vytvořili i příjemné odpočinkové místo pro návštěvníky, potřebujeme vaši pomoc.   



Farma Naděje chce lidem ukázat jiný přístup, jinou cestu, cestu srdce. Chceme jít dobrým příkladem ve vztahu ke zvířatům, přírodě i k lidem a tím přispět ke zlepšení podmínek chovu dobytka, ke změně přístupu lidí ke zvířatům, kterým dala společnost nálepku „hospodářská“ a která my lidé zneužíváme pro svou spotřebu.



Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat, protože tento projekt je možné realizovat jen díky vaší neustálé podpoře, které si moc vážíme.


zdravím...fandím Vám,je potřeba toto pro zvířata na naší planetě dělat a děkuji za ně.

Jana Bémová

Mockrát Vám děkuji, vážím si toho ❤️

Natálie a Nela

Až mi přijde výplata, tak určitě ještě něco pošlu :). Jsem na tebe hrdá, děláš, tak strašně krásnou věc.

Ivulda 😃
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Farma Naděje z.s., projekt: Farma Naděje