Maya Ronen: Dárcovská výzva pro projekt Zdravé jídlo - Ovocné balíčky pro seniory

Uměním darujeme ovoce

vybíráme od 21.5.2024
375 Kč
vybráno 8 % z 5 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
       

Vyhradili jsem si dvě odpoledne, které ztrávíme malbou a kresbu s dětmi školy v Praze 7, obrazy pak budeme prodávat, (Qr kód na finanční podporu najdete na našem letáčku, který bude bud v příloze nebo dodan k obrazu vašeho šikovného dítěte). Veškeré peníze půjdou na zdravé stravování důchodců.
Mame připravené témata pro Vaše šikovné děti, můžou si vybrat z temat připravené studentkami střední umělecké školy. Pod naším dozorem děti vytvoří obrazy na pomoc důchodcům. Domu Vám přinesou krásné díla na zarámování. Prosili by jsme jenom o malou podporu i 250 korun pomůže 4 dochůdcum.



Nadační fond, Agora 7
Bohatý a vyvážený jídelníček je pro některé seniory luxusem, který si sami dopřát nemohou. Na nákupy ovoce v potřebném rozsahu jim nezbývají finanční prostředky. NF Agora 7 proto každý měsíc prostřednictvím projektu Zdravé jídlo a partnerských organizací zajišťuje pravidelné donášky čerstvého ovoce až 210 seniorům měsíčně.
Pomáháme seniorům zajistit pravidelný přísun ovoce, které prospívá jejich zdraví.  Partnerské organizace Charita Praha 7, Pečovatelský dům Praha 7 a Armáda Spásy podporujeme ročně částkou 240 000Kč. V průměru ročně rozdáme 2900kg ovoce ve formě 2520 balíčků pro 210 seniorů.



„Je k nevíře, že někoho zajímá taková stará babka, jako jsem já, a posílá jí takové dobroty.“ ~ Olga (85)

„Poděkujte, prosím, těm hodným lidem, od kterých ovoce dostávám. Každý měsíc se na něj těším jako děti na Ježíška.“ ~
Miloš (81)

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond, Agora 7, projekt: Zdravé jídlo - Ovocné balíčky pro seniory