Academy Leonardo da Vinci: Dárcovská výzva pro projekt Happy Hearts Czech

Pojďme pomoci Andrewovi k návratu do školy. Mexický chlapec, který potřebuje finanční podporu, aby mohl opět studovat.

vybíráme od 25.1.2024
11 300 Kč
vybráno 45 % z 25 000 Kč

přispělo

10 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Náš Andrew,
7. září 2017 zasáhlo jižní část mexického státu Chiapas jedno z nejničivějších zemětřesení v historii země s ničivou silou 8,2 stupně. Jen o 12 dní později a o několik set kilometrů dál otřáslo středním Mexikem zemětřesení o síle 7,1 stupně, které vyvrátilo budovy, přerušilo plynové rozvody, vyřadilo z provozu elektřinu a vyvolalo požáry ve městě a dalších městech ve středním Mexiku. Škody byly rozsáhlé v celé střední a jižní části země. NF Happy Hearts staví bezpečné školy v oblastech postižených přírodní katastrofou. Spolu s partery se podařilo dokončit již 340 škol.
Andrew (5 let) dnes navštěvuje školku Cri Cri, ve městě Pochutla (stát Oaxaca), kterou jsme pro místní děti postavili. Teď potřebujeme postavit školu, ať mají děti kam pokračovat. 
Nadační fond Happy Hearts
Nadační fond Happy Hearts staví bezpečné školy v oblastech postižených přírodními katastrofami. Partnerem Happy Hearts je americká nadace All Hands and Hearts, jejíž spoluzakladatelkou je Petra Němcová, která založila nadaci po osobní zkušenosti s tsunami. Prostřednictvím škol přinášíme naději a podporu generacím dětí a celým komunitám. K dnešnímu dni jsme společně postavili 344 škol v 26 zemích světa, které slouží více než 121 000+ dětem. Podpořte naši práci. Číslo účtu 279766379/0300.
Jsme organizace, která pomáhá tam, kde chybí vzdělání a infrastruktura jako následek přírodní katastrofy. Vracíme naději a možnosti pro lepší budoucnost dětem, které ji ztratily.

Nše školy jsou nejen místem vzdělání pro děti, ale také komunitními centry, kde se místní lidé mohou setkat a najít podporu. Školy Happy Hearts jsou také pro komunitu bezpečnými úkryty před dalšími přírodními katastrofami.

Vaše podpora může prostřednictvím vzdělání změnit životy mnoha dětí k lepšímu.

Začněte podporovat naše projekty dnes a přispějte k zlepšení životních podmínek v místech, kde je to nejvíce potřeba.

Za dar ve výši 25 000 Kč vrátíme jedno dítě zpátky do školy.
 
Na dar Vám vystavíme potvrzení o jeho přijetí pro účely daňového odpočtu. Každý dar se počítá a přiblíží více dětí k dosažení jejich snu vrátit se do školy.

Před:

Poté:


Vzdělání je naděje na lepší budoucnost. Naší misí je výstavba škol v oblastech zasažených přírodními katastrofami. Pomáháme jen do té míry, dokud si postižené komunity nedokáží pomoci samy. Z každého daru ve výši 100Kč jde 95Kč na pomoc postiženým komunitám.

Děkuji Vám za důvěru a podporu našich projektů škol,

Karolína Bosáková
CEO a spoluzakladatelka Nadačního fondu Happy Hearts

Pokud bude vzdělání pro všechny, na světě bude zas o něco lépe.

Kate Ondruš
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadační fond Happy Hearts, projekt: Happy Hearts Czech