Michaela Střelcová: Dárcovská výzva pro projekt Rozvoj dětské paliativní péče v České republice

HUDEBNÍ OBJETÍ - Koncert pro rodiny s vážně nemocnými dětmi

vybíráme od 19.10.2023
223 320 Kč
vybráno 319 % z 70 000 Kč

přispělo

83 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

!!! NEPŘEHLÉDNĚTE !!! - kapaciata míst na koncert je pro tuto chvíli plná. Více info v záložce Aktualit.


Potkalo mě to, co žádný rodič nechce zažít. V březnu to byly čtyři roky, kdy zemřel náš nejmladší syn Hynek. Prošli jsme s ním několikaletou onkologickou léčbou, kdy se nemoc opakovaně vracela. V těch nejtěžších chvílích nezbývá moc možností, kde čerpat sílu. Mně v tom pomáhal můj největší koníček - hudba. Jenom při hraní jsem dokázala opravdu odpočívat a alespoň na chvíli být myšlenkami jinde.
Proto jsem se rozhodla za pomoci svých hudebních přátel uspořádat koncert a podpořit Nadaci rodiny Vlčkových, která se zaměřuje na rozvoj dětské paliativní péče. Jejím prostřednictvím může naše hudba, tak jako kdysi pomáhala mně, pomoci dalším rodinám s vážně nemocnými dětmi zažívat i chvíle radosti. Na každé chvilce záleží.

Romantické skladby Antonína Dvořáka, Josefa Suka, Sergeje Rachmaninova, Franze Schuberta a Jana Sandströma zahrajeme v krásném prostředí Winternitzovy vily na Smíchově, kterou si budete moct v rámci akce prohlédnout.

Za každý Váš dar získáte vstupenku na koncert. Nemůžete na koncert přijít? Nevadí. Podpořit péči o vyčerpané rodiny můžete libovolnou částkou i tak! Celý výtěžek z této sbírky věnujeme Nadaci rodiny Vlčkových.


HUDEBNÍ OBJETÍ

Koncert na podporu rodin s vážně nemocnými dětmi
16. listopadu 2023 / 19:00 / Winternitzova vila, Praha 5

Michaela Střelcová - klavír
Irena Svejkovská - housle
Jana Hamouzová - violoncello
Ondřej Palkovský - viola
Monika Zahrádková - příčná flétna
--------------------------

Pokud je pro vás téma dětské paliativní péče důležité a rozhodnete se pro významnější podporu, máme pro vás speciální nabídku VIP vstupenek. K daru v minimální výši 5 000 vás kromě nejlepších míst v sále čeká přípitek s majiteli vily v pracovně JUDr. Winternitze.

Velmi nás těší Váš zájem o podporu Nadace rodiny Vlčkových! Kapacita vily je v tuto chvíli bohužel zcela zaplněná, proto Vám neumíme momentálně přislíbit místo na koncertě.

Sbírka běží dál, pokud se tedy rozhodnete přispět i tak, určitě od nás dostanete videonahrávku z večera a dáme Vám vědět, když se nějaké místo uvolní.
Děkujeme za podporu!

Založení výzvy

Nadace rodiny Vlčkových
Naším cílem je umožnit, aby mohli rodiče společně se závažně nemocnými dětmi prožít i v nejtěžším období svého života co nejvíce radosti – bez ohledu na to, v jaké fázi nemoci se dítě nachází. Proto se zaměřujeme na rozvoj dětské paliativní péče v České republice a vybudování sítě služeb, které odrážejí potřeby rodin pečujících o dítě se závažným onemocněním.

Cesta k rozvoji dětské paliativní péče vede přes rozšiřování řad odborníků, jejich vzdělávání, zatraktivnění oboru pro studenty medicíny a mladé lékaře, a také přes systémovou změnu. Dětská paliativní péče pomáhá rodinám v každé fázi nemoci, obvykle souběžně s léčbou. Vyžaduje zapojení celé řady odborníků, kromě lékařů a sestřiček i psychologů, duchovních, speciálních pedagogů, sociálních pracovníků a různě zaměřených terapeutů. 
  
  • Vyhlašujeme cílené grantové výzvy a rozdělujeme nadační příspěvky, kterými podporujeme rozvoj odborných aktivit a organizací, které se dětskou paliativní péčí zabývají. 
  • Studenty medicíny a mladé profesionály podporujeme ve vzdělávání v oboru dětské paliativní péče prostřednictvím stipendijního programu. 
  • Zapojujeme se v rámci široké profesionální platformy do prosazování co nejrychlejších změn českého systému podpory rodin s vážně nemocnými dětmi. Tyto rodiny se kvůli omezené podpoře ze strany státu, zdravotních pojišťoven i dalších organizací zatím ocitají v situacích, které jsou pro ně extrémně náročné a často i neřešitelné. 
  • Budujeme CIBULKU, centrum dětské paliativní péče a lůžkový hospic.  
  
Zveme Vás, připojte se k nám.  
Společnými silami umožníme rodičům s nemocnými dětmi prožít i v nejtěžším období života co nejvíce radosti – bez ohledu na to, v jaké fázi nemoci se dítě nachází. Na každé chvilce záleží. 
  
Za Vaši laskavou podporu děkujeme. Velmi si jí vážíme. 

Ať se koncert podaří🍀

Kateřina Konopová
500 Kč

Vážím si Vaší bohulibé činnosti, paní Michaelo, a děkuji Vám.

Petra Marková
1 000 Kč

Tak se mi to konečně podařilo. Těším se moc!

Ivana Krýžová
500 Kč

He he

Ivo Střelec
5 000 Kč

Všem děkuji za vaši lidskost.❤

Jitka Ferencová

Pěkná akce. Míšo.

Mirek Čepický
1 000 Kč

Děkuji, že jste:)

Blanka M.
1 000 Kč

Na každé chvilce záleží. Těším se na koncert!

Duša

Těším se na hudební objetí :)

Lenka Křenková
500 Kč

Moc rádi přispíváme na dobrou věc :-)

Miroslav Zahrádka
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace rodiny Vlčkových, projekt: Rozvoj dětské paliativní péče v České republice