katka Švejnohová: Dárcovská výzva pro projekt PROVOZ HOSPICE DOBRÉHO PASTÝŘE

Dejte si se mnou narozeninovou sklenku IV.

vybíráme od 29.9.2023
48 435 Kč
vybráno 4844 % z 1 000 Kč

přispělo

18 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Mám narozeniny ...a tak jestli si můžu něco přát, ráda bych Vás všechny pozvala na sklenku a to ne tak úplně obyčejnou.  Tahle sklenka je sice jen virtuální, ale možná jen na první pohled.  Když se totiž zamyslíte, tak zjistíte, že krom toho, že si vlastně můžete dát úplně cokoliv, na co máte zrovna chuť , tak Vás tahle sklenka jistojistě zahřeje na srdci, pohladí po duši a třeba i vykouzlí úsměv a do obyčejného běžného dne přinese pár dobrosrdečných chvil. Navíc pomůže splnit přání i ostatním - těm, kteří by rádi oslavili ty své narozeniny doma a ne v nemocnici...každá tahle kouzelná sklenka v hodnotě 100kč jde na účet Hospice Dobrého Pastýře v Čerčanech. A první sklenka je samozřejmě na mě, ať si můžete přiťuknout, byť jen na dálku :-) A na co si přiťukneme?  Na život, na lásku, na vděčnost, na pokoru, na cokoliv jen budete chtít.
 Děkuju Vám za to z celého srdce!
Katka
Mám narozeniny a z téhle sbírky se stala už taková moje narozeninová tradice.
Jak někteří z Vás ví, tak já už ten svůj nejnej narozeninový dárek dostala před 12 lety, kdy se mi na ty moje narozeniny narodila Majda a to je dáreček na celý život, ten už nic v životě nepřebije. A tak každý rok v ten svůj den,  a nejen v ten, dostávám to nejhezčí, co si můžu přát. Vidím svou dceru růst a pomalu se měnit z toho malého človíčka na čím dál tím víc zajímavější bytost, být u toho, jak se raduje anebo  je smutná, jak se jí daří a nebo naopak, jak se ji plány hroutí. Je to pro mě obrovský dar a a čím je člověk starší, tím si uvědomuje, že je právě tohle mnohem víc, než nová kabelka či parfém..  A tak to my rodiče prostě máme, jsme rádi, že jsme "u toho".
 Můj taťka letos už popáté u toho nebude... už nezvolá a neřekne mi "Kačenko, drndo moje, všechno nejlepší" a nedostanu od něj pusu na čelo, jak vždycky dělával.  Je to už pět let, ale je to pořád divný pocit prázdna, který tam někde hluboko bude už napořád.
Ale je tam i pocit velké vděčnosti, který mám a budu mít k lidem, kteří se každý den mění v anděly a pracují v Hospici Dobrého Pastýře v Čerčanech. Právě tihle andělé nám pomohli se o taťku starat do posledních chvil doma a naše mamka s jejich pomocí to celé zvládla bravurně. Za to jim patří moje veliké dík a veliký obdiv. A jsem moc ráda, že už počtvrté mohu alespoň touhle kapkou přispět na provoz hospice, vím, že taťka by byl moc rád.
Kačka, drnda
TŘI, z.ú.
Váš příspěvek bude použit na nákup zdravotnického materiálu, hygienických potřeb a dalšího nezbytného vybavení.
Hospic Dobrého Pastýře je v provozu již dvanáctým rokem. Díky jejich obětavé práci všech jeho zaměstnanců se nám daří úspěšně naplňovat poslání, ke kterému byla naše organizace zřízena, tedy zajišťovat odbornou zdravotní a sociální péči nemocným a znevýhodněným (za uplynulých 12 let jich bylo více než 2500), poskytovat jim a jejich blízkým psychologickou a duchovní podporu.

Za celou dobu jeho činnosti toho má jak budova, tak její zařízení mnoho za sebou a ještě hodně před sebou. 

Kromě zdravotnického materiálu a hygienických potřeb sbíráme prostředky na materiální zabezpečení, opravy a udržování zařízení, energie, obnovu podlahových krytin, výmalbu pacientských pokojů, nákup nových antidekubitních matrací, opravy výtahu a dalšího nezbytného vybavení.

Náš sbírkový účet na obnovu zařízení je transparentní, můžete se podívat, jak s Vašimi dary nakládáme.

Modlím se za Vaši službu. Bohu díky za každého z Vás, kteří otevíráte srdce těm, kteří Vás potřebují. Vyprošuji Vám pro tuto oddanou a náročnou službu Boží požehnání a hojnost Božích milostí. S láskou, Denisa

Denisa Svobodová
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
TŘI, z.ú., projekt: PROVOZ HOSPICE DOBRÉHO PASTÝŘE