Petra Brychtová: Dárcovská výzva pro projekt Oslavte s námi 10. narozeniny

Společné kulatiny - Kleofáš 10, já 40

vybíráme od 14.3.2023
8 080 Kč
vybráno 20 % z 40 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Právě teď já a můj Kleofáš slavíme kulatiny - popřejte nám... 
U příležitosti svých 40. narozenin se velmi ráda vzdávám všech materiálních a finančních dárečků a dárků ve prospěch "mého Kleofáše".
Podpořte se mnou náš hospic - udělá mi to velkou radost. Díky všem za minulou, současnou i budoucí podporu Kleofáše. Vaše Petra
Hospicová péče sv. Kleofáše, o.p.s.
Hospicová péče sv. Kleofáše tento rok slaví 10. výročí svého působení na Třeboňsku, Veselsku a Jindřichohradecku. Za tu dobu jsme doprovodili téměř 400 rodin, které pečovaly o umírajícího milovaného blízkého. Zařadili jsme se do systému zdravotnické péče hrazené z veřejného zdravotního pojištění (cca 54 % nákladů na péči je hrazeno z tohoto zdroje). Rodiny, které naše služby využily, si vedle profesionální péče cení především lidskosti, laskavosti, ochoty a dostatku času, se kterým k nim všichni z hospice přistupují.
Naše organizace pomáhá lidem v jednom z nejtěžších a nejnáročnějších období jejich životů, v době, kdy jim umírá nejbližší člověk. Umírání je přirozenou součástí života. Člověku v závěru života, kdy jeho síly ubývají a kdy potřebuje pomoc druhých lidí, je nejlépe v bezpečí svého domova v péči těch, kteří ho mají rádi a znají ho. Domácí hospic umožňuje rodinám strávit vzácný, ale omezený čas společně.
O nemocného se stará profesionální tým, který tvoří lékaři, zdravotní sestry, psychologové, sociální pracovnice, fyzioterapeut i duchovní. Naše zdravotní sestry dbají na to, aby umírající netrpěl nesnesitelnou bolestí a zůstala zachována jeho lidská důstojnost. Zdravotní sestry a lékaři jsou 24 hodin 7 dnů v týdnu rodině k dispozici. Jezdí za pacienty na pravidelné návštěvy, v noci drží pohotovost. Většina našich pacientů jsou lidé s onkologickým onemocněním.

Vše nejlepší do dalšího počínání:-)

Irena Petráková
640 Kč

Vše nejlepší Peťul

Veronika Poturnayova
300 Kč

Všechno nejlepší 🙏 a hodně zdraví a úspěchů do dalších let.

Petr Makovička
500 Kč

Přejeme krásné narozeniny a mnoho šťastných chvil do dalších let🍀💕.

Mili
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hospicová péče sv. Kleofáše, o.p.s., projekt: Oslavte s námi 10. narozeniny