Petr Sprinz: Dárcovská výzva pro projekt Klub svobodných matek

Camino de Santiago pro Klub svobodných matek

vybíráme od 3.3.2023
102 800 Kč
vybráno 206 % z 50 000 Kč

přispělo

46 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Již zítra s mým 6letým synem vyrážíme směr Porto, odkud se vydáme na Svatojakubskou cestu do Santiaga de Compostela. Naši cestu jsme pojali jako výzvu, skrze kterou bychom Vás rádi motivovali k finanční podpoře Klubu svobodných matek a pomohli těm, kteří nemají životní cestu vůbec snadnou a překonávání překážek je jejich každodenní realita. Na oplátku s Vámi budu průběh naší cesty sdílet :-)
Když jsem se v roce 2020 vydal na cestu poprvé, mělo to prostý důvod: odpočinout si od každodenních starostí a realizovat svůj dávný sen. Když jsem se vrátil vloni, chtěl se přidat i syn. Tak jsme mu slíbili, že letos vyrazíme spolu. Každý, kdo se na pouť vydá, má důvod. Někdo chce zažít dobrodružství, poznat nová místa či lidi, někdo chce změnit svůj život, překonat nějaké překážky, posunout své hranice.
 
Každý poutník, který ujde alespoň posledních 100 km, získá po předložení kredenciálu tzv. compostelu. My bychom rádi ke compostele získali ještě finanční pomoc pro Klub svobodných matek. 
Klub svobodných matek z.s.
Klub svobodných matek z.s. poskytuje komplexní podporu matkám samoživitelkám a jejich dětem. Prostřednictvím poskytování finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se lépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí. Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.
Klub svobodných matek z.s.
Pomáháme matkám samoživitelkám a jejich dětem



Poskytováním finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se svobodné matky a jejich děti co nejlépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí.  Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.

Děkujeme, že nás podpoříte!

Krásný příběh pro dobrou věc. Držím palce a třeba pokoříte další 50000-vou metu :)

Natalija Traurigova

Dobrá myšlenka a velký výkon pro oba

Klára Sottnerová

Šťastnou cestu a co nejvíce vybraných peněz pro dobrou věc!

PB
10 000 Kč

Úžasný nápad! Ať vám to šlape 🙂

Markéta Bučková
500 Kč

Good luck ✌️✌️

Richard Nejezchleb
1 000 Kč

Krasna aktivita. At Vam to hezky slape! ;)

Petr Chytil
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Klub svobodných matek z.s., projekt: Klub svobodných matek