Tereza Plavecká: Dárcovská výzva pro projekt Naděje pro děti úplňku

Terezinarozeninová výzva pro Děti úplňku

vybíráme od 25.9.2022
17 936 Kč
vybráno 50 % z 36 000 Kč

přispělo

41 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Slavím narozeniny a mám ráda smysluplné dary. Největší radost mi uděláte, když místo věcných darů pošlete finanční podporu Dětem úplňku, mé srdeční organizaci, která pomáhá zlepšovat život rodinám s autismem a ve které od jara pracuji. A já pak za každou stovku od vás uběhnu kilometr:) 
Spolek Naděje pro Děti úplňku pomáhá v náročných životních situacích rodinám dětí s těžkým autismem. Usiluje o lepší sociální služby, které jsou v Česku zásadně nevyhovující. Na jaře jsem se přidala do týmu fundraisingu a ráda bych pomohla zlepšit péči o dárce. V minulosti jsem vyzývala k neplýtvání, nekupování nových věcí, k podpoře lidí bez domova nebo darování vlasů a dostávala samé milé zprávy, kolik lidí jsem ovlivnila. Touto narozeninovou výzvou navazuji a vyzývám k podpoře Dětí úplňku místo věcných darů.

Dlouhé roky jsem pro přátele organizovala narozeninová promítání v kině nebo setkání. Letos nic neorganizuju, trávím čas se svým synem a vážím si toho, že jsme oba zdraví. Během lockdownu jsem začala pravidelně běhat, několik měsíců jsem běhala dokonce denně. Letos jsem ale prodělala dvakrát covid a moje fyzická kondice není ideální. I přesto - slibuji, že za každou vaši poslanou stovku uběhnu kilometr. A když těch kilometrů bude 360 (tzn. vybereme 36 000 korun), natrénuju do příštích narozenin na maraton. To je docela výzva, ne?

Naděje pro děti úplňku
Usilujeme dostupné a kvalitní sociální služby, které budou pomáhat rodinám s dětmi s autismem. Prosazujeme změnu stávajících zákonů, vyhlášek a zažité praxe financování sociálních služeb. Prosazujeme zaměření na potřeby jednotlivců, jimž mají sociální služby pomáhat. Pilotujeme inovativní sociální projekty pro osoby s autismem a jejich rodiny, vzděláváme odborný personál sociálních službe za účelem zvýšení jejich kvalifikace pro péči o osoby s autismem a dalšími diagnózami s vyšší potřebou podbory a péče. Šíříme osvětu u odborné i laické veřejnosti o bezvýchodné situaci rodin pečujících o osoby s autismem v režimu 24/7 natáčením osvětových videí, prezentacemi na půdě ministerstev, Senátu, PSP ČR a v krajích. www.detiuplnku.cz

Držím palce!

Marcela Benešová
1 000 Kč

Všechno nej a díky za to, co děláš, Terko!

Marie König Dudziaková
200 Kč

Terko, všechno nejlepší a běhu zdar!

Michal Hartl

Držim palce.

David Nádherný
200 Kč

Terko, všechno nejlepší, a ať ti to běží ♥️

Pája

Děkuju, moc si toho vážím Pájo! ♥️

Tereza Plavecká
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Naděje pro děti úplňku, projekt: Naděje pro děti úplňku