Jakub Vopelák: Dárcovská výzva pro projekt Zpátky do školy

Dárek na celý školní rok

vybíráme od 9.9.2022
2 200 Kč
vybráno 44 % z 5 000 Kč

přispěli

3 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Mám narozeniny a měl bych jedno jediné přání. Pro sebe žádný dárek nepotřebuji, ale pojďme dát společně dárek dětem, se kterými se osud a možná ani rodiče moc nemazlí. Dárky mohou být jen pro radost nebo třeba praktické. Ty druhé oceníme dlouhodobě. 
S Mezinárodním vězeňským společenstvím jsem spolupracoval pravidelně roky. Dávám za ně ruku do ohně. Dnes už se naše cesty rozdělily, ale i tak si rád udělám čas podpořit jejich projekt nebo pomoc jako dobrovolník na nějaké jejich akci. Jdete do toho se mnou?
Pro detaily o projektu klikněte na záložku: O projektu neziskové organizace.

"Blaženější je dávat než brát."
Mezinárodní vězeňské společenství
Pomozte spolu s námi pořídit dětem vězňů školní pomůcky, aktovky a další vybavení do školy! Začátek školního roku je finančně náročné období, a proto pomáháme s pořizováním přezůvek, penálů, aktovek, batohů, sešitů, psacích a výtvarných potřeb a dalšího nutného vybavení.

Pomozte spolu s námi pořídit dětem vězňů školní pomůcky, aktovky a další vybavení do školy!

Dobrý start s kvalitním vybavením do školy děti motivuje k učení a také se vyhnou posměškům ze strany spolužáků. Začátek školního roku je finančně náročné období pro všechny rodiče. A co teprve pro rodiny, kde se o děti stará jeden rodič, babička nebo náhradní rodiny, protože je rodič dítěte ve vězení?

Od loňského roku pomáháme s pořizováním přezůvek, penálů, aktovek, batohů, sešitů, psacích a výtvarných potřeb a dalšího nutného vybavení pro děti vězněných rodičů.

Vybíráme rodiny z našich projektů, nebo se nám mohou rodiny samy hlásit. Ke každé rodině přistupujeme individuálně a zjišťujeme její potřeby, a co si nemohou dovolit pořídit. Nejčastěji rodinám nezbývají finance na výtvarné potřeby, penály s výbavou a školní batohy. Často ale dětem schází také psací a rýsovací potřeby.

Projekt je určen pro děti od 6 do 18 let. Věříme, že vzdělání hraje velkou roli v tom, jakým směrem se budou ubírat v budoucnu a zda nepůjdou ve stopách svých rodičů!
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Mezinárodní vězeňské společenství, projekt: Zpátky do školy