Petra Nekvindová: Dárcovská výzva pro projekt PFERDA všeobecná podpora

Letos je mi 40!

vybíráme od 5.8.2022
59 560 Kč
vybráno 74 % z 80 000 Kč

přispělo

42 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
I když to třeba někoho překvapí 6. 8. 2022 je den, kdy mi je čtyřicet :-D.

Tohle krásné číslo mi dává příležitost něco si přát.  A já mám jedno velké přání.
Přeji si, aby i lidé s postižením mohli žít život jako my a proto prostřednictvím této narozeninové výzvy sbírám 80 000,- Kč a ty pak proměním pomocí profesionálů z neziskovky Pferda na 363 hodin asistence pro lidi žijící s postižením.

Video spustíte i TADY.

Pferda poskytuje profesionální pomoc na Rychnovsku, Trutnovsku a Náchodsku. Pouze za rok 2021 pomohl 181 lidem s handicapem. Jedna hodina takové asistence stojí 220 Kč.

PFERDÍ SMYSL 

Video spustíte i TADY.
 
I Vy můžeme pomoct k tomu, že lidé s handicapem budou žít běžný život a to tím, že se zapojíte do narozeninové výzvy. 


A abych to já neměla tak jednoduché  tak jsem si na sebe něco vymyslela!

1. Pokud se podaří nasbírat v narozeninové výzvě pro lidi s handicapem úžasných 18 tisíc korun budu skákat radostí a 18. září se obléknu do kostýmu a půjdu prodávat na řemeslné a farmářské trhy do Doudleb nad Orlicí dobroty, které lidi s handicapem upekli. 

2. Pokud se podaří nasbírat neskutečných 40 tisíc, tak se z toho půjdu v listopadu zchladit do řeky Kněžny.

3. Pokud nasbíráme 80 tisíc, tak opráším pavučiny, dofouknu si své kolo a začnu trénovat na 80 kilometrový maraton po Orlických horách, který mi moc rád naplánuje můj manžel. Vy se budete moci těšit na hezká cyklistické videa šílené manželky, protože kolo mám už 7 let a za těch 7 let jsem ujela celých 50 kilometrů :-D.

Že se těšíte na cyklistická videa z Orlických hor? :-D Tak se směle zapojte a darujte několik hodin asistence.

Za 440,-     2 hodiny asistence
1.540,-        7 hodin asistence 
10.560,-     48 hodin asistence

Nu co, změna je život, jdu do toho. 

Přispět ke změně můžete i Vy. 

Všechny peníze vybrané přes dárcovskou výzvu získá organizace PFERDA z.ú..
PFERDA z.ú.
Dáváme lidem s postižením a jejich rodinám šanci na lepší život. Snažíme se o to, aby lidé s postižením v České republice žili bez omezení. Právo na důstojný a smysluplný život si zaslouží každý. Pomáháme zvyšovat dovednosti lidí s handicapem. Pomáhejte s námi.
PFERDA pomáhá v Královehradeckém kraji lidem s mentálním postižením a duševním onemocněním. Pomáhá tam, kde jim síly nestačí, nabízí zaměstnání a zprostředkovává další příležitosti k bydlení a k práci. 

S pomocí PFERDY už téměř 400 lidí s postižením žije lepší život. Obrovsky se posunuli, někteří z nich začali pracovat, bydlet samostatně a žít jako my ostatní. Naučili se věci, které jsou pro nás naprosto běžné, rozpoznat drahé/levné zboží v obchodech, nakoupit si, uvařit, nebo třeba vyprat si prádlo. Maličkosti, ale pro život tak důležité. 

A nejen oni, obrovsky se ulevilo i jejich rodinám.  Rodiče můžou s klidem usínat a nemají strach co jednou s jejich Pavlíkem, Janičkou, nebo Péťou bude, až na ně sami nebudou stačit. ♥

Jsme tu pro lidi s postižením už 17 let. Provozujeme 4 sociální služby a 4 sociální podniky. 

I pro nás jsou poslední dva roky dost náročné. Gastro provozy (kavárna Láry Fáry Rychnov, kavárna Láry Fáry Náchod a Pekárna Na Plechu) výrazně poznamenal covid ve formě velkých ztrát. Štěstí nám nepřálo ani začátkem roku 2021, kdy jsme se dostali do hledáčků hackerů, kteří nám odcizili účetní data. To pro nás bylo další citelnou ztrátou, ze které se stále oklepáváme. 

I tak bojujeme, rozhodně se nevzdáváme. Nejdůležitější je pro nás udržet pracovní místa pro lidi s positžením a poskytovat i nadále kvalitní sociální služby.  

Děkujeme.
Vaše pomoc je pro nás jedna z nejdůležitějších. 💜


"Myslím, že je důležité, abychom vraceli společnosti a našim bližním bez ohledu na naše profese. Všichni občas potřebujeme pomoc. A když se navzájem podporujeme, jsme všichni o něco silnější. " (Rhonda Hopkins)

Iva Laštovicová
Fundraiserka
+420 739 014 802  |   iva@pferda.cz

https://www.pferda.cz/
https://www.facebook.com/PFERDA/

Skvělý nápad Peťo 🤩 a vítej v klubu 😇

Hanďa Kalátová
1 111 Kč

Ahoj, doufám, že drobný příspěvek dobře poslouží všem potřebným. Doufám taky, že se Pétě splní sen, jet 80km "orlický maraton" :-)

Štěpán Bernat

🍀

Kačí

Má to smysl 👋🏻

Hana Hlávková
500 Kč

Za tu dobu, co Tě znám vždycky děláš něco jinak než ostatní a to na Tobě obdivuju, že hledáš tu svoji cestu, nesnažíš se zapadnout do nějakých stereotypů, takže jsem Tě v téhle výzvě moc ráda podpořila. A jo moc se těším až Tě uvidím na kole a Tvému muži se tak splní přání, že bude mít doma cyklistku :)

Jindřiška Müllerová
1 540 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
PFERDA z.ú., projekt: PFERDA všeobecná podpora