Klára Obroučková: Dárcovská výzva pro projekt Podpora spolku OBRAZ - Obránci zvířat

Za šťastná zvířátka

vybíráme od 30.5.2022
933 Kč
vybráno 31 % z 3 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Všechno to začalo touhou změnit svět pro ty, kteří se sami za sebe nemohou postavit a promluvit o tom, jakou nespravedlnost zažívají. Skupina odhodlaných se začala po večerech scházet a ladit plán, jak dosáhnout změny v životech zvířat.

Zrodila se kampaň za zákaz kožešinových farem v ČR a v roce 2015 tak oficiálně vznikla organizace OBRAZ – Obránci zvířat. Za poměrně krátkou dobu své existence už za sebou má dva velké legislativní úspěchy – zákaz kožešinových farem a zákaz klecových chovů slepic v ČR.

Zvířata potřebují každý hlas…

… i ten Váš! Bez Vás se žádná další změna nestane.

Myslíte si, že zvířata tu nemají být pro nás, ale s námi? Protože Vám není lhostejné, jak se lidé ke zvířatům chovají, a máte chuť a odhodlání to ve světě měnit.

Uvědomujete si, že změny nedosáhnete sami, ale je potřeba k akci inspirovat i ostatní? Protože právě každodenní malé činy tvoří lepší svět nejen pro zvířata.

Věříte, že pochopení ostatních je součástí změny? Proto je důležité překonávat komunikační bariéry, porozumět lidem a hledat v nich to dobré.

Jste trpěliví a víte, že ideálního světa pro zvířata nejde dosáhnout ze dne na den? Proto Vám dává smysl zlepšovat svět zvířatům postupně a systematicky, ať se k ideálu každým dnem o krůček přiblížíme.

 
Tak to vypadá, že máme mnoho společného. Pokud s námi ještě za lepší svět pro zvířata nebojujete, přidejte se. Zvířata Vás potřebují!

OBRAZ – Obránci zvířat, z. s.
Jsme nezisková organizace založená za účelem aktivní a efektivní ochrany zvířat. Naší vizí je společnost, která nebude zvířata vnímat jako zdroje lidského užitku, ale jako živé bytosti s vlastními zájmy, které mají být z etických důvodů respektovány.

🤍

Lenka Pejznochova
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
OBRAZ – Obránci zvířat, z. s., projekt: Podpora spolku OBRAZ - Obránci zvířat