Thomas Hartley: Dárcovská výzva pro projekt SOS Ukrajina

Taverners Charity Walk for Ukraine

vybíráme od 7.3.2022
16 000 Kč
vybráno 213 % z 7 500 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Taverners FC walk 20km from Beroun to Karlštejn to raise money for Ukraine.
Taverners FC is a multi-national football club based in Prague with around 100 active members from all over the world, and several from Ukraine.

On Sunday, April 3rd we will walk 20km through the Czech countryside, from the city of Beroun to the famous Karlštejn castle, via the scenic village of Svaty Jan pod Skalou and the Velká Amerika quarry.

Our goal is to raise money for Človek v tisni (People In Need) and their Ukraine appeal. This Czech-based charity currently has people stationed on Ukraine's borders with Poland, Slovakia and Romania, assisting people fleeing the war in Ukraine.

Please donate what you can to support our cause.

People in Need - Člověk v tísni
Děkujeme, že chcete pomáhat s námi! Váš dar použijeme na pomoc obětem války na Ukrajině. Člověk v tísni od začátku invaze na Ukrajinu poskytl pomoc více než 1 milionu lidí. Vypravili jsme 17 humanitárních vlaků a více než 60 kamionů s jídlem, hygienickými potřebami nebo matracemi a balenou vodou, a to i do zničené Buči, Irpině nebo Chersonu, které opustila ruská vojska. Naše týmy se do oblastí dostaly jako jedny z prvních. Tam, kde fyzicky nejsme, finančně podporujeme místní neziskové organizace. Opravujeme v zemi obytné domy nebo školy, ale i vodovodní systémy, pomáháme na východě i západě Ukrajiny, ale také v České republice. Působíme v kolektivních centrech pro uprchlíky, doučujeme ukrajinské děti češtinu, provozujeme helplinku pro ukrajinské uprchlíky. Vyzýváme proto všechny, kterým také není lhostejný vývoj Ukrajiny a chtějí pomoci, aby přispěli.
V srpnu 2014 jsme začali pomáhat lidem uprostřed bojů na Ukrajině a vyhlásili proto sbírku SOS Ukrajina. Vleklý ozbrojený konflikt na východě země způsoboval dlouhotrvající humanitární krizi, zejména v Doněcku a Luhansku jsme dlouhodobě pomáhali 200 000 lidí – poskytováním finanční pomoci na nákup základních životních potřeb, hygienických balíčků nebo potravinových balíčků s moukou, olejem, solí a cukrem. Opravami poničených domů a zdrojů pitné vody. Nabízíme i psychosociální pomoc. Momentálně se zaměřujeme na humanitární pomoc obětem konfliktu a opravy poničených měst.


Děkujeme, že pomáháte s námi! Více na www.clovekvtisni.cz

Hey Tom, It would not be possible for me to join this time because of my munchkin. I appreciate all the efforts and here is small token from my side. Hope this will make a tiny difference in making lives better for Ukrainian friends.

Sumit Parihar
12 €

💪

Dárce


Dárce
650 Kč

from Vas

Vasily Korovkin
100 €

Great cause, Tom. Enjoy the walk. xxx

Denise Somerfield
24 €

Go for it!!!

Philip Hartley
60 €

Great initiative!! Kudos Tavs!

Guillermo Angeleri
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: SOS Ukrajina