BUILDEX GROUP s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt SOS Ukrajina

Pomoc Ukrajině spolu s Buildex.cz

vybíráme od 2.3.2022
85 700 Kč
vybráno 34 % z 250 000 Kč

přispělo

37 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Podpořme společně Ukrajinu! 
Buildex Group zdvojnásobí vybranou částku. 
Vybraná suma půjde na humanitární pomoc Člověka v tísni na Ukrajině, naše část na sbírku přímé pomoci organizovanou Velvyslanectvím Ukrajiny. 
Životy milionů tamních obyvatel jsou válkou dramaticky ovlivněny a je potřeba jim pomoci. Vyhlašujeme tedy mezi svými zaměstnanci, zákazníky a obchodními partnery dárcovskou výzvu. Zde vybrané finanční prostředky poputují na konto neziskové organizace Člověk v tísni, která humanitárně pomáhá přímo na Ukrajině. My nashromážděnou částku zdvojnásobíme a naši část pošleme na oficiální sbírku přímé pomoci vyhlášenou Velvyslanectvím Ukrajiny. 

Ukrajino, jsme s Tebou!

#StandWithUkraine





Děkujeme každému z dobrých lidí, kteří se s námi rozhodli pomoci ukrajinskému lidu skrze tuto dárcovskou výzvu. Z Vašich komentářů a reakcí jsme se s radostí dozvěděli, že mnozí z Vás už darovali jinam, třeba přímo, či že se účastnili shromažďování materiálu humanitární pomoci pro válečné uprchlíky. Za to vše jsme nesmírně rádi. Vybraná částka se sice nedostala do navrhovaných výšek, ale každá malá kapka je nutná k vytvoření oceánu lidské solidarity.

Děkujeme Vám!

Buildex Tým

Založení výzvy

People in Need - Člověk v tísni
Děkujeme, že chcete pomáhat s námi! Váš dar použijeme na pomoc obětem války na Ukrajině. Člověk v tísni od začátku invaze na Ukrajinu poskytl pomoc více než 1 milionu lidí. Vypravili jsme 17 humanitárních vlaků a více než 60 kamionů s jídlem, hygienickými potřebami nebo matracemi a balenou vodou, a to i do zničené Buči, Irpině nebo Chersonu, které opustila ruská vojska. Naše týmy se do oblastí dostaly jako jedny z prvních. Tam, kde fyzicky nejsme, finančně podporujeme místní neziskové organizace. Opravujeme v zemi obytné domy nebo školy, ale i vodovodní systémy, pomáháme na východě i západě Ukrajiny, ale také v České republice. Působíme v kolektivních centrech pro uprchlíky, doučujeme ukrajinské děti češtinu, provozujeme helplinku pro ukrajinské uprchlíky. Vyzýváme proto všechny, kterým také není lhostejný vývoj Ukrajiny a chtějí pomoci, aby přispěli.
V srpnu 2014 jsme začali pomáhat lidem uprostřed bojů na Ukrajině a vyhlásili proto sbírku SOS Ukrajina. Vleklý ozbrojený konflikt na východě země způsoboval dlouhotrvající humanitární krizi, zejména v Doněcku a Luhansku jsme dlouhodobě pomáhali 200 000 lidí – poskytováním finanční pomoci na nákup základních životních potřeb, hygienických balíčků nebo potravinových balíčků s moukou, olejem, solí a cukrem. Opravami poničených domů a zdrojů pitné vody. Nabízíme i psychosociální pomoc. Momentálně se zaměřujeme na humanitární pomoc obětem konfliktu a opravy poničených měst.


Děkujeme, že pomáháte s námi! Více na www.clovekvtisni.cz

Slava Ukrajini! Herojam slava!

pan Petule
500 Kč

Buildex robí dobrú vec a Človek v tísni je práve teraz. Pomáhajme si ľudskosťou.

Daniela Kollarova
500 Kč

Vynásobte ty zmrdy nulou 😂

Jirka Bartonicek
5 000 Kč

Keď som dostala zdieľaný odkaz od Buildexu od Leiky, neváhala som ani chvíľu. Nápad, že suma bude násobená Buildexom je super! Nech sa darí Buildexu ale hlavne nech prežije Ukrajina a ukrajinský národ! Daniela

Daniela Kollárová
100 Kč

Myslím, že vše je o lidech, jejich charakteru a ne v národech. Jsou lidé dobří a lidé špatní. Prezident Putin je učebnicový doklad toho, kvůli komu naši otcové nechali na zdech Národního muzea i po renovaci stopy po střelbě. Prosím, abyste nikdy nezapomněli na zdi muzea a odkaz Jana Palacha, kdykoli si nebudete jisti, jak to vypadá, když jede ruská armáda na příkaz podobné zrůdy posilovat mír! Díky že můžem a když můžem, vždy pomůžem bratrům na Ukrajině!

Tomáš Grygar

Ať to dobře dopadne 😔

Michal Tománek

I když už jsem přispěl jinde 🇺🇦, rád alespoň symbolicky podpořím tento důvěryhodný projekt, děkuji!

Robert K.

Sympatický projekt, děkuji za znásobení příspěvku 🇺🇦✊🏻

Váš zákazník

#StandWithUkraine 💛🍀 (podporuji a dekuji Buildexu za aktivitu)

Julie Nová

Děkuji panu Grygarovi za poradenství s výběrem skleníku a také přispívám na dobrou věc 🇺🇦

Spokojený zákazník
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: SOS Ukrajina