Oriflame Czech Republic spol. s.r.o.: Dárcovská výzva pro projekt SOS Ukrajina

Oriflame pro Ukrajinu

vybíráme od 26.2.2022
174 019 Kč
vybráno 70 % z 250 000 Kč

přispělo

208 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Stojíme za Ukrajinou! Rozhodli jsme se podpořit rodiny a občany, kteří jsou zasaženi vojenským konfliktem na Ukrajině. 
Oriflame vždy byl a vždy bude nad politikou. Pouze lidé jsou to, na čem nám v Oriflame záleží, a každý člověk bez ohledu na etnický původ, náboženství, pohlaví, sexuální nebo politické preference je vždy vítán, připojit se k nám.
 
V dobách, jako je tato, jsou naše myšlenky s našimi lidmi, jak na Ukrajině, tak v Rusku.
 
Držme se jeden druhého, lidé z Oriflame, bok po boku, ve všech zemích. Važme si našich přátelství a pojďme společně šířit lásku a podporu pro ty, kteří nás potřebují.
 
To je ten důvod, proč jsme se rozhodli zahájit tuto charitativní akci.
People in Need - Člověk v tísni
Děkujeme, že chcete pomáhat s námi! Váš dar použijeme na pomoc obětem války na Ukrajině. Člověk v tísni od začátku invaze na Ukrajinu poskytl pomoc více než 1 milionu lidí. Vypravili jsme 17 humanitárních vlaků a více než 60 kamionů s jídlem, hygienickými potřebami nebo matracemi a balenou vodou, a to i do zničené Buči, Irpině nebo Chersonu, které opustila ruská vojska. Naše týmy se do oblastí dostaly jako jedny z prvních. Tam, kde fyzicky nejsme, finančně podporujeme místní neziskové organizace. Opravujeme v zemi obytné domy nebo školy, ale i vodovodní systémy, pomáháme na východě i západě Ukrajiny, ale také v České republice. Působíme v kolektivních centrech pro uprchlíky, doučujeme ukrajinské děti češtinu, provozujeme helplinku pro ukrajinské uprchlíky. Vyzýváme proto všechny, kterým také není lhostejný vývoj Ukrajiny a chtějí pomoci, aby přispěli.
V srpnu 2014 jsme začali pomáhat lidem uprostřed bojů na Ukrajině a vyhlásili proto sbírku SOS Ukrajina. Vleklý ozbrojený konflikt na východě země způsoboval dlouhotrvající humanitární krizi, zejména v Doněcku a Luhansku jsme dlouhodobě pomáhali 200 000 lidí – poskytováním finanční pomoci na nákup základních životních potřeb, hygienických balíčků nebo potravinových balíčků s moukou, olejem, solí a cukrem. Opravami poničených domů a zdrojů pitné vody. Nabízíme i psychosociální pomoc. Momentálně se zaměřujeme na humanitární pomoc obětem konfliktu a opravy poničených měst.


Děkujeme, že pomáháte s námi! Více na www.clovekvtisni.cz

Člověk člověku...

Yvona Pravdová
1 000 Kč

❤️

Petra Rybníčková
1 000 Kč

Myslím na vás, na vaše rodiny, držte se...mám mezi vámi přátele, modlím se za vaši Ukrajinu, za mírové řešení.

Olga Grušová
2 000 Kč

Děkuji mnohokrát Oriflame za tuto výzvu.

Stanislava Vojáková
1 000 Kč

Sláva Ukrajině

Marta Műllerová
1 000 Kč

To co se děje na Ukrajině mohla vymyslet - spustit jen lidská zrůda. K tomu není co dodat.
UKRAJINO, lidé UKRAJINY jsme s Vámi.

Božena Brecklová
1 000 Kč

Я Українець Слава Україні Героям Слава

Michal Polazhynets
1 000 Kč

Je mi smutno , že jsem se dožila takové situace a musím se dívat , jak umírají zbytečně lidi ve válce , kterou si nepřáli , jen chtějí žít normální život , tak jako my všichni ostatní . Netýká se ,to jen lidí na Ukrajině je to zásah i do našich domovů nejen z hlediska lidskosti ,ale i z ekonomického hlediska a to se dotkne všech lidí okolních států . Proto je důležité ,aby si to všichni uvědomili . Proč je tak těžké se vzájemně tolerovat a ctít jeden druhého ,poznávat kultury a zvyklosti jiných zemí, vzájemně mezi sebou obchodovat ? Je to tak jednoduché a přitom nemožné . Konečně si začal člověk oddechovat , že se covid zmírnil , kde byl člověk s bojem s ním bezmocný a těšil se , že se život začne vracet zpět do normálu . Najednou přijde ještě větší bomba se kterou máme bojovat . Tady máme všichni, podle mě ,možnost se ozvat , kdo chce žít v míru, bez strachu , že si nás někdo podmaní a bude nám říkat co smíme a co ne, a to velmi nahlas . Mějte se všichni ,tak aby jste nelitovali , že jste měli možnost něco udělat a neudělali jste to. Přeji všem klid a mír .

Zdislava Sedláčková
300 Kč

Lidi, neblbněte!

Krista Plenerová
1 000 Kč

Mír🙏

Yvona Morávková
500 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: SOS Ukrajina