Infosys Czech Republic: Dárcovská výzva pro projekt Ratolest Brno

Spread kindness

vybíráme od 7.12.2021
8 468 Kč
vybráno 42 % z 20 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ratolest Brno, z.s. is a non-governmental, non-profit organization established in 1995. They have provided, for more than 25 years, social and preventive services to children, youth, and families in Brno and its immediate surroundings, who find themselves in difficult life situations.
This holiday season, you can help children, young people and families in need and support Ratolest Brno in their mission by donating one of the following items:
 
  • 250 CZK / 10 EUR will provide two hours of tutoring for a child from socially excluded area
  • 500 CZK / 20 EUR will provide one self-development group for children and young people who are at risk for criminal activity
  • 1 000 CZK / 40 EUR will provide two professional consultations with a family in a difficult life situation
  • 1 500 CZK / 60 EUR will provide one day of field social work in the streets of Brno, in schools and at boarding houses
RATOLEST BRNO, z.s.
Jsme Ratolest Brno a už od roku 1995 pomáháme ohroženým dětem, mladým lidem i celým rodinám vyřešit nepříznivé životní situace nebo se jim úplně vyhnout. Ročně pomůžeme více než pěti stovkám dětí a rodin žít kvalitnější život a začlenit se do společnosti.
Pomáháme tam, kde je potřeba, doprovázíme klienty v těžkých životních situacích, jsme rádci i opora, dětem a mladým lidem nabízíme smysluplné trávení volného času. Umíme řešit problémy i jim předcházet. Jedním ze základů naší práce je prevence.  Neřešíme jen problémy, ale hledáme konkrétní příčiny. Díky včasné a efektivní pomoci šetříme veřejné prostředky.

Jsme přesvědčeni o tom, že problémy mívají řešení. Jen je někdy třeba mít nablízku někoho, kdo umí pomoci, poradit a kdo nabízí oporu tam, kde už na to člověk sám nestačí.

Vaše podpora je pro nás nesmírně důležitá. Děkujeme!

dekuji moc :)

Vojtech Kalmar
1 000 Kč

To my děkujeme! :)♥

RATOLEST BRNO, z.s.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
RATOLEST BRNO, z.s., projekt: Ratolest Brno