Barbora Drachovská: Dárcovská výzva pro projekt Rozsviťte hospic

Rozsviťte se mnou hospic

vybíráme od 7.12.2021
1 600 Kč
vybráno 160 % z 1 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Pokud jste někdo jen trochu uvažoval, že mi pořídíte vánoční dárek, podpořte prosím raději Hospicovou péči sv. Kleofáše. To bude pro mě ten nejlepší dárek❤️ Děkuji 🥰

Hospicová péče sv. Kleofáše se stará o nevyléčitelně nemocné pacienty a jejich rodiny. Pomozte přinést světlo do těchto rodin.
Hospicová péče sv. Kleofáše, o.p.s.
Každý den společně pomůžeme rozsvítit světlo v rodinách našich pacientů a  díky vaší podpoře umožníme další den péče o nevyléčitelně nemocné. Podporou Hospicové péče sv. Kleofáše pomáháte poskytovat odbornou péči týmem pracovníků, kteří se starají o pacienta, celou jeho rodinu i blízké. V přímé péči kromě zdravotních sester, lékařů a pečovatelek působí také psycholožky, sociální pracovnice nebo duchovní.
Přijďte si s námi každý den od úterý 30. listopadu až do poslední adventní neděle 19. prosince otevřít okénka netradičního adventního kalendáře na našem webu. Každý den společně pomůžeme rozsvítit světlo v rodinách našich pacientů a díky vaší podpoře umožníme další den péče o nevyléčitelně nemocné. Podporou Hospicové péče sv. Kleofáše pomáháte poskytovat odbornou péči týmem pracovníků, kteří se starají o pacienta, celou jeho rodinu i blízké. V přímé péči kromě zdravotních sester, lékařů a pečovatelek působí také psycholožky, sociální pracovnice nebo duchovní. 
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Hospicová péče sv. Kleofáše, o.p.s., projekt: Rozsviťte hospic