Dominika Borková: Dárcovská výzva pro projekt Ratolest Brno

FNZ pro Ratolest / FNZ for Ratolest 2021

vybíráme od 1.12.2021
3 196 Kč
vybráno 16 % z 20 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ratolest Brno is long term partner of FNZ.
RATOLEST – non-government, non-profit organization established in 1995. For 25 years, they have provided children, youth and families in Brno and its immediate surroundings, who find themselves in difficult life situations, with social and preventive services. https://www.ratolest.cz/
RATOLEST BRNO, z.s.
Jsme Ratolest Brno a už od roku 1995 pomáháme ohroženým dětem, mladým lidem i celým rodinám vyřešit nepříznivé životní situace nebo se jim úplně vyhnout. Ročně pomůžeme více než pěti stovkám dětí a rodin žít kvalitnější život a začlenit se do společnosti.
Pomáháme tam, kde je potřeba, doprovázíme klienty v těžkých životních situacích, jsme rádci i opora, dětem a mladým lidem nabízíme smysluplné trávení volného času. Umíme řešit problémy i jim předcházet. Jedním ze základů naší práce je prevence.  Neřešíme jen problémy, ale hledáme konkrétní příčiny. Díky včasné a efektivní pomoci šetříme veřejné prostředky.

Jsme přesvědčeni o tom, že problémy mívají řešení. Jen je někdy třeba mít nablízku někoho, kdo umí pomoci, poradit a kdo nabízí oporu tam, kde už na to člověk sám nestačí.

Vaše podpora je pro nás nesmírně důležitá. Děkujeme!

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
RATOLEST BRNO, z.s., projekt: Ratolest Brno