Ivana&Jana Rozkošná - Chroboková: Dárcovská výzva pro projekt PROVOZ HOSPICE DOBRÉHO PASTÝŘE

Nebýt sám na konci cesty

vybíráme od 1.10.2021
610 600 Kč
vybráno 278 % z 220 000 Kč

přispělo

39 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Drazí přátelé a kamarádi,
slavíme narozeniny, kulaté narozeniny, já a moje sestra. Je nám dohromady 110, ptáme se , je to málo nebo hodně? Řekly bychom, že je nám tak akorát. A chceme to pořádně oslavit, právě proto, že je nám tolik, kolik nám je, že máme jedna druhou,ale hlavně proto, že máme vzácnou příležitost potkat se s lidmi, které máme rády, užít si to, dát si dobré jídlo a pití a radovat se ze života. Když se ohlédneme zpět, zjišťujeme, že v životě jsme toho hodně dosáhly, prožily, získaly ale i ztratily. Taky už víme, co je pro nás v životě důležité a protože už dávno nejsme malé holky, které se těší, jak o narozeninách budou rozbalovat dárky, moc by nás potěšilo, kdybyste nám pomohli dát dárek někomu, kdo to opravdu potřebuje.
Jak člověk stárne mění se mu v životě priority, dívá se na věci jinýma očima. Tak třeba na stáří a osamění na konci cesty. Když se vás to netýká, neřešíte to, ale pak, když na to dojde, je to velký šok a beznaděj. Nám se to stalo, když nám tatínek onemocněl nevyléčitelnou chorobou. Obě jsme chtěly, aby odešel v klidu domova a bez toho, aby trpěl. Ale bohužel, realita je dnes jiná, po čase zjistíte, že pokud nežijete v hlavním městě, umírající pacient nikoho nezajímá a že i při nejlepším předsevzetí nejste bez pomoci schopni to zvládnout. Po nekonečných dnech zoufalství a odmítání, kdy někomu, koho milujete nemůžete i při nejlepší vůli pomoci, jsme získaly kontakt na Hospic Dobrého Pastýře v Čerčanech. Byl to pro nás zázrak, úžasný personál, nic nebyl problém, krásné důstojné prostředí a hlavně porozumění, ochota pomoci a vědomí, že v tom nejsme sami. I když jsme se sestrou chtěly, aby tatínek zemřel doma v kruhu rodinném, vůbec jsme nelitovaly, že se tak stalo u Dobrého Pastýře. Nejen, že se skvěle postarali o nám tak drahého člověka, ale poskytli oporu a útěchu i nám pozůstalým. A právě tehdy jsme si uvědomily, jak důležitou práci dělají, jak vnitřně silní musí tito lidé být, že není čeho se bát a že na konci cesty nemusí být člověk osamělý. Proto bychom chtěly touto výzvou pomoci Dobrému Pastýři a všem jeho klientům a věříme, že s vaší pomocí toho dosáhneme. Jako vklad jsme vložily 110000Kč a pokud se vám společně podaří darovat celkem také aspoň 110000 Kč, tak my ještě jednou 110000 Kč přihodíme a to vůbec není málo. Děkujeme za podporu a těšíme se na vás.  Jana a Ivana
TŘI, z.ú.
Váš příspěvek bude použit na nákup zdravotnického materiálu, hygienických potřeb a dalšího nezbytného vybavení.
Hospic Dobrého Pastýře je v provozu již dvanáctým rokem. Díky jejich obětavé práci všech jeho zaměstnanců se nám daří úspěšně naplňovat poslání, ke kterému byla naše organizace zřízena, tedy zajišťovat odbornou zdravotní a sociální péči nemocným a znevýhodněným (za uplynulých 12 let jich bylo více než 2500), poskytovat jim a jejich blízkým psychologickou a duchovní podporu.

Za celou dobu jeho činnosti toho má jak budova, tak její zařízení mnoho za sebou a ještě hodně před sebou. 

Kromě zdravotnického materiálu a hygienických potřeb sbíráme prostředky na materiální zabezpečení, opravy a udržování zařízení, energie, obnovu podlahových krytin, výmalbu pacientských pokojů, nákup nových antidekubitních matrací, opravy výtahu a dalšího nezbytného vybavení.

Náš sbírkový účet na obnovu zařízení je transparentní, můžete se podívat, jak s Vašimi dary nakládáme.

To co děláte je hrozně těžké ale hrozně důležité. Mějte na této cestě hodně síly!!!

Musilovi Musilovi

Upřímně děkujeme za Vaše milá slova i za Vaši podporu! Nesmírně si jí vážíme. Opatrujte se.

TŘI, z.ú.

Děkuji za Vaši práci, která si zaslouží velký respekt.

Ivana Vincencová
5 000 Kč

To my děkujeme za Vaši nesmírně cennou podporu i milá slova. Opatrujte se, ať se Vám daří!

TŘI, z.ú.

Hana Havelka

ATLAS TREND INVEST s.r.o. Havelka
10 000 Kč

Srdečně Vám děkujeme za Vaši podporu!

TŘI, z.ú.

Dekujeme za moznost prispet na chvalihodnou vec, drzime pesti provozovatelum a prejeme hodne sil a pevne zdravi vsem zapojenym.

Chrobokovi 3VL

My srdečně děkujeme za Vaši nesmírně cennou podporu i milá slova!

TŘI, z.ú.

Happy birthday!
Prosím o kontrolu, zda došlo.
VCH

Viktor Chrobok
20 000 Kč

Potvrzujeme, že je podpora připsána, a srdečně děkujeme!

TŘI, z.ú.

Krásný každý den!

Martina Kunzová

I my Vám přejeme překrásné dny! Upřímně děkujeme za Vaši velmi cennou podporu. Opatrujte se.

TŘI, z.ú.

with pleasure 💖💖
Švadlenkovi

Vladimír Švadlenka
5 110 Kč

Velmi pěkně děkujeme! Ať se Vám daří!

TŘI, z.ú.

... s radostí a pokorou se přidávám.... děkuji za krásný nápad :-)

Jana Šmídová
1 000 Kč

Srdečně děkujeme za Vaši vytrvalou podporu, paní Jano! Opatrujte se, ať se Vám daří!

TŘI, z.ú.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
TŘI, z.ú., projekt: PROVOZ HOSPICE DOBRÉHO PASTÝŘE