Markéta Šetinová: Dárcovská výzva pro projekt Protože rozkoš má být bez rizika

Narozeninová výzva pro Rozkoš bez rizika

vybíráme od 25.7.2021
10 900 Kč
vybráno 109 % z 10 000 Kč

přispělo

20 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Na své narozeniny chci spolu s vámi podpořit Rozkoš bez rizika - organizaci, která poskytuje zdravotnické a psychosociální služby ženám a mužům pracujícím v sexbyznysu. Klienty a klientky nesoudí, pomohou jim ze sexbyznysu odejít, ale i ho dělat bezpečně, pokud v něm chtějí zůstat. 
Pár hodin v měsíci dělám v R-R psychoterapeutku pro jejich klientky a tak vím, s jakým zápalem celý tým poskytuje třeba preventivní screening pohlavních chorob, dluhové poradenství nebo materiální pomoc. R-R je zaběhlá organizace a líbí se mi, že pracuje v celé republice a hlavně v terénu. Umí tedy podpořit osmnáctiletou pražskou studentku i samoživitelku z Ústí, která se svými dětmi žije v garáži. 

A v neposlední řadě jsem si vybrala Rozkoš bez rizika, protože na jejich práci se fundraising nedělá úplně jednoduše. Peníze z této výzvy půjdou na zdravotní výdaje nepojištěných klientek a klientů. 

Narozeninový fundraising dělám už podruhé a stejně jako minule, i teď je pro mě říkat si vám o příspěvek dost mimo komfortní zónu. Ale z mé krátké pracovní zkušenosti z nezisku vyplývá, že dárcovské výzvy jsou v charitě důležité. Většina z nás totiž teoreticky nemá nic proti darování části svých peněz na charitu. Ale prakticky to tolik neděláme, protože to jde udělat kdykoliv, takže se to jednoduše odkládá na neurčito. A tak je potřeba vytvářet impulsy, nejlépe časově omezené. A narozeniny má člověk jen jeden den. A Leoš Mareš vybral na ty své přes milion korun pro Člověka v tísni. To jen tak pro inspiraci ;).

Děkuju za všechna milá narozeninová přání a vaše příspěvky <3
ROZKOŠ bez RIZIKA, z. s.
ROZKOŠ bez RIZIKA se svou činností už od roku 1992 snaží zmenšovat rizika spojená s prací v sexbyznysu. Své registrované sociální, zdravotní, právní a terapeutické služby rozvíjí na základě aktuálních potřeb klientek/klientů. Posláním je zlepšovat postavení sexuálních pracovnic/pracovníků, předcházet rizikům spojeným s prací v sexbyznysu a snižovat je. Preventivním působením přispíváme k ochraně veřejného zdraví v ČR. Pomozte nám pomáhat i nadále tam, kde to jiní neumí.

Marketko, krasne narozeniny!

Eliska Remesova
500 Kč

Všechno nejlepší! 🥳

Martin Čáslavka

Spoustu rozkoše bez rizika nejen pro Markétu! :)

Dárce
1 000 Kč

Všechno nejlepší k narozeninám!

Ludmila Dohnalová

Markéte k narodeninám!

Andrej Spielmann
500 Kč

Vše nejlepší, Markét ❤

Ervín
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ROZKOŠ bez RIZIKA, z. s., projekt: Protože rozkoš má být bez rizika