Iva Laštovicová: Dárcovská výzva pro projekt PFERDA všeobecná podpora

Čtyřicátiny pro PFERDU

vybíráme od 1.6.2021
151 928 Kč
vybráno 380 % z 40 000 Kč

přispělo

51 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přátelé, je to tady. Brzy mi bude 40. Místo dárků vás chci poprosit o to, abychom spolu udělali dobrou věc. Moc si přeju, abych jednou na moje narozeniny vzpomínala jako na čas, kdy se stalo něco fakt dobrého.
Podpořte společně se mnou mé čtvrté dítě! :)) Organizaci PFERDA, která už 18 let pomáhá lidem s mentálním postižením a duševním onemocněním žít běžným životem.  Společně s vámi si přeji vybrat 40.000 Kč, ale pokud se mi podaří vybrat víc, udělám něco, z čeho mám osypky už teď! :)  No nic, dost povídání, pusťte si video, kde se všechno dozvíte.. :)

Proč PFERDA?
Protože každý má mít právo žít bez omezení. Pferda je prostě srdeční záležitost.. Před 18ti lety ji zakládaly dvě blondýny, moje velká spřízněná duše Jana a já, které měly velký sen, pomáhat lidem s postižením.
Je pro nás velkým zadostiučiněním, když vidíme naše klienty, jak se přirozeně zapojili do normálního života, odvádějí skvělou práci, bydlí sami, jsou prostře skvělí. Dnes jich PFERDA zaměstnává přes padesát a o dalších 70 se stará v sociálních službách, ale za ty roky už jich byly stovky. Pomozte nám dělat naši práci dál tak, aby tady byli další Petrové, Nadi, Michalové a ostatní, kteří budou žít běžným životem. ♥

Abych to neměla tak jednoduché, vymyslela jsem si zapeklité úkoly i pro sebe! Zároveň vás tím chci trochu popíchnout, abyste PFERDOVI přispěli co nejvíce, a proto pokud se vybere:

20.000 Kč – budu celý den obsluhovat v netradičním kostýmu v naší kavárně Láry Fáry v Náchodě a doufám, že dorazíte na kafe! :))
 
40.000 Kč - upeču společně s našimi pracovníky s handicapem několikapatrový dort a věřte, že to pro mě bude velká výzva! 
 
A pokud by se náhodu vybraná částka přehoupla přes 70.000,-, budu se muset pořádně hecnout, nazout boty a uběhnout 8 km. A  to vám řeknu, to je pro mě, sportovního negramota výzva obří! PS: Doufám, že se případně přidáte a poběžíte se mnou! :)

Přátelé, kamarádi... moc vám děkuji za každou vybranou korunu, patří vám velký dík! 
PFERDA z.ú.
Dáváme lidem s postižením a jejich rodinám šanci na lepší život. Snažíme se o to, aby lidé s postižením v České republice žili bez omezení. Právo na důstojný a smysluplný život si zaslouží každý. Pomáháme zvyšovat dovednosti lidí s handicapem. Pomáhejte s námi.
PFERDA pomáhá v Královehradeckém kraji lidem s mentálním postižením a duševním onemocněním. Pomáhá tam, kde jim síly nestačí, nabízí zaměstnání a zprostředkovává další příležitosti k bydlení a k práci. 

S pomocí PFERDY už téměř 400 lidí s postižením žije lepší život. Obrovsky se posunuli, někteří z nich začali pracovat, bydlet samostatně a žít jako my ostatní. Naučili se věci, které jsou pro nás naprosto běžné, rozpoznat drahé/levné zboží v obchodech, nakoupit si, uvařit, nebo třeba vyprat si prádlo. Maličkosti, ale pro život tak důležité. 

A nejen oni, obrovsky se ulevilo i jejich rodinám.  Rodiče můžou s klidem usínat a nemají strach co jednou s jejich Pavlíkem, Janičkou, nebo Péťou bude, až na ně sami nebudou stačit. ♥

Jsme tu pro lidi s postižením už 17 let. Provozujeme 4 sociální služby a 4 sociální podniky. 

I pro nás jsou poslední dva roky dost náročné. Gastro provozy (kavárna Láry Fáry Rychnov, kavárna Láry Fáry Náchod a Pekárna Na Plechu) výrazně poznamenal covid ve formě velkých ztrát. Štěstí nám nepřálo ani začátkem roku 2021, kdy jsme se dostali do hledáčků hackerů, kteří nám odcizili účetní data. To pro nás bylo další citelnou ztrátou, ze které se stále oklepáváme. 

I tak bojujeme, rozhodně se nevzdáváme. Nejdůležitější je pro nás udržet pracovní místa pro lidi s positžením a poskytovat i nadále kvalitní sociální služby.  

Děkujeme.
Vaše pomoc je pro nás jedna z nejdůležitějších. 💜


"Myslím, že je důležité, abychom vraceli společnosti a našim bližním bez ohledu na naše profese. Všichni občas potřebujeme pomoc. A když se navzájem podporujeme, jsme všichni o něco silnější. " (Rhonda Hopkins)

Iva Laštovicová
Fundraiserka
+420 739 014 802  |   iva@pferda.cz

https://www.pferda.cz/
https://www.facebook.com/PFERDA/

Děkuji za příležitost přispět dobré věci.. je to skvělý nápad 🙏
Přeji hezké narozeniny a ať se všem dobře daří 😊

Zuzana Štefanová

Přejeme všechno nejlepší a těšíme se na tebe!!!

Karolína Perská
3 000 Kč

Ať se Vám daří! :-)

Markéta Vašinová
1 000 Kč

Všechno nejlepší!

Michaela Kreuterova
500 Kč

Přejeme vše nejlepší Ivě Laštovicové a organizaci Pferda!!!

Dvořákovi

Václav Dvořák

Milá Ivčo, přeji tobě i všem tvým blízkým vše dobré a stále tak úžasné lidi kolem vás!!!
D.

Dorota Kozlová
1 000 Kč

Pferdům hodně úspěchu a štěstí

společnost Ubytování černý čáp
2 000 Kč

Thank you for your incredible work, Iva! Sending lots of love from California!

Laura Portalupi
2 000 Kč

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Milá Ifko, přeji ti krásné narozeniny. Těším se na oslavu i na běh 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏾‍♀️🏃🏼‍♀️😅 A Pferdovi přeji, ať má čím dál tím víc zákazníků a podporujících lidí kolem sebe! To, co děláte je obdivuhodné a fandím vám!

Daniela Šolcová

Výzva mě pobavila :-) Podobných projektů je hodně a člověk těžko vybírá, ale v tomhle případě se nedalo odolat ! Tak ať se zadaří a vyberete celou částku.

Eva Michalíková
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
PFERDA z.ú., projekt: PFERDA všeobecná podpora