Barbora Kršmaru: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc pro Bedřicha Svobodu

Hammer OCR Tým - dubnová výzva na podporu Bedříška

vybíráme od 31.3.2021
3 784 Kč
vybráno 126 % z 3 000 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Hammer OCR Tým bude po celý měsíc duben sbírat kilomtry během nebo chůzí na podporu malého Bedříška.
Sport je naše vášeň, ale ne každý má to štěstí běhat nebo skákat přes překážky, proto jsme se rozhodli pomoci sportem tam, kde je to potřeba.
Za každý kilometr Hammer Nutrition CZ_SK přispěje 1Kč, které poputují pro Bedříška prostřednictvím nadace Adra.

Podpořte nás a adoptujte si naše kilometry, abychom dosáhli cílové částky!
My se budeme ze všech sil snažit, abychom to spolu dokázali!
Nadace ADRA - adventistická nadace pro pomoc a rozvoj
Jedenáctiletý Bedříšek se narodil s dětskou mozkovou obrnou. Když si jako batole vyzkoušel rehabilitaci v tzv. thera-suit oblečku, výsledek všechny velice potěšil. Od té doby se rodiče snaží, aby tuto terapii mohl jejich syn absolvovat co nejčastěji, a tak se stal soběstačnějším. Zdravotní pojišťovny ji ale nehradí.
Bedříšek z Benešovska se narodil s dětskou mozkovou obrnou, a tak s ním hned od prvních dnů maminka začala pilně cvičit. Když si ve dvou letech vyzkoušel v Sanatoriu Klimkovice velmi intenzivní rehabilitaci v tzv. thera-suit oblečku, výsledek všechny velice potěšil. Rodiče proto usilují, aby toto léčení, které však zdravotní pojišťovny nehradí, mohl jejich syn absolvovat co nejčastěji. Měsíční léčebný pobyt přitom stojí téměř 110 000 Kč. 

Díky této léčbě ale dokáže usměvavý Bobeš dnes ujít s trojbodovými berličkami už pár metrů. Přesto je stále odkázán na trvalou péči maminky a na invalidní vozíček. Rád by si hrál a běhal se starší sestřičkou, ale to se mu ještě příliš nedaří, třebaže se o to moc snaží. Rodiče chtějí našetřit též na další podpůrné terapie, jako je např. hipoterapie, plavání atd., protože touží, aby se jejich syn co nejvíce rozvíjel a byl soběstačný. Je to však pro ně po tolika letech už velice těžké. Obrátili se proto na nás o pomoc.
 
Zapojte se do pomoci tomuto statečnému chlapečkovi. Své dary mu můžete posílat též bankovním převodem na sbírkový účet 57333375/0300, VS 245. Děkujeme vám. V tom případě se Váš dar nezobrazí zde, ale bude dle bankovního výpisu zaúčtován k danému variabilnímu symbolu.
 
Nadace ADRA podporuje Bedříška od února 2018. Aktualizace informací: leden 2023

Ďakujeme členom teamu Hammer OCR ktorý sa zapojil do výzvy a vybehalo sa takto v Dubnu 2056km = kč pre Bedříška.

Hammer Nutrition CZ s.r.o.
2 056 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Nadace ADRA - adventistická nadace pro pomoc a rozvoj, projekt: Pomoc pro Bedřicha Svobodu