Nadace ADRA - adventistická nadace pro pomoc a rozvoj


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Pomoc pro Bedřicha Svobodu

Jedenáctiletý Bedříšek se narodil s dětskou mozkovou obrnou. Když si jako batole vyzkoušel rehabilitaci v tzv. thera-suit oblečku, výsledek všechny velice potěšil. Od té doby se rodiče snaží, aby tuto terapii mohl jejich syn absolvovat co nejčastěji, a tak se stal soběstačnějším. Zdravotní pojišťovny ji ale nehradí.

vybíráme od 14.2.2018
9 284 Kč

přispělo

19 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Bedříšek z Benešovska se narodil s dětskou mozkovou obrnou, a tak s ním hned od prvních dnů maminka začala pilně cvičit. Když si ve dvou letech vyzkoušel v Sanatoriu Klimkovice velmi intenzivní rehabilitaci v tzv. thera-suit oblečku, výsledek všechny velice potěšil. Rodiče proto usilují, aby toto léčení, které však zdravotní pojišťovny nehradí, mohl jejich syn absolvovat co nejčastěji. Měsíční léčebný pobyt přitom stojí téměř 110 000 Kč. 

Díky této léčbě ale dokáže usměvavý Bobeš dnes ujít s trojbodovými berličkami už pár metrů. Přesto je stále odkázán na trvalou péči maminky a na invalidní vozíček. Rád by si hrál a běhal se starší sestřičkou, ale to se mu ještě příliš nedaří, třebaže se o to moc snaží. Rodiče chtějí našetřit též na další podpůrné terapie, jako je např. hipoterapie, plavání atd., protože touží, aby se jejich syn co nejvíce rozvíjel a byl soběstačný. Je to však pro ně po tolika letech už velice těžké. Obrátili se proto na nás o pomoc.
 
Zapojte se do pomoci tomuto statečnému chlapečkovi. Své dary mu můžete posílat též bankovním převodem na sbírkový účet 57333375/0300, VS 245. Děkujeme vám. V tom případě se Váš dar nezobrazí zde, ale bude dle bankovního výpisu zaúčtován k danému variabilnímu symbolu.
 
Nadace ADRA podporuje Bedříška od února 2018. Aktualizace informací: leden 2023

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.