Markéta Blažková: Dárcovská výzva pro projekt POMOZTE CHRÁNIT ČESKÉ PODNIKÁNÍ!

Najdu 500 pravidelných podporovatelů?

vybíráme od 9.3.2021
8 700 Kč
vybráno 4 % z 200 000 Kč

přispělo

7 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Podnikatelské odbory jsou organizace, která hájí zájmy malých a středních firem a živnostníků. 

Jsem členkou a podporovatelkou Podnikatelských odborů. Nyní již slavím rok, kdy jsem se aktivně zapojila do naší organizace a přidala se tak k týmu lidí, kteří jsou srdcaři.

V minulém roce, když jsem začala s Podnikatelskými odbory spolupracovat, tak nás bylo 3.300 členů, nyní po roce je nás neuvěřitelných 14.495 členů.

Rozhodla jsem se proto vytvořit vlastní osobní výzvu, protože vím, že bez finančních prostředků se nelze dále rozvíjet.

A jaká je má výzva? Ráda bych našla mezi našimi členy, příznivci, ale i širokou veřejností 500 pravidelných podporovatelů, kteří by měsíčně přispívali 50, 100 nebo 150 Kč.

A co se stane, když najdu 500 podporovatelů? Rozhodla jsem pro vás připravit webinář na sociální síť LinkedIn - o tom, jak mít profesionální profil. 

Co říkáte, jdete do toho se mnou? 
Podnikatelské odbory - Unie podnikatelských a živnostenských spolků, z.s.
Živnostenské a malé podnikání v České republice hlásí nejvyšší stav ohrožení. A to nikoli neschopností podnikatelů, ale nekoncepčními a chaotickými zásahy vlády. Podnikatelské odbory nechtějí této situaci jen nečinně přihlížet. Podnikatelské odbory jsou aktivní, hodně jsme dokázali a chceme ještě více. CHCETE BÝT U TOHO?
A co vám vzkazuje náš předseda Radomil Bábek?
Podpořte projekty Podnikatelských odborů!

Podnikatelské odbory aktivně bojují proti likvidaci drobného podnikání v České republice.
Aktuálně jsem podali podnět k legislativní činnosti, protože smršť ze strany vlády ve smyslu, že podnikatelé díky "skvělým" vládním opatřením dostávají víc, než by si podnikáním vydělali, je výzvou. Mezi našimi členy (a je nás více než 14 tis.) se nám však tak "šťastného"  podnikatele nepodařilo nalézt. 
To, co se naopak najít podařilo, je počet živnostníků, kteří v roce 2020 přerušili svou činnost. Bylo jich celkově téměř 100 000. V meziročním srovnání je to nárůst o více než 40 %.  „Vyhlídky do budoucna jsou nejisté. Postižené jsou celé segmenty podnikání, firmy se dostávají do existenčních problémů, což se také odráží mezi OSVČ,“ uvádí se v analýze, kterou představila společnost Bisnode společně s Dun & Bradstreet Company ( více zde ). 

CHCETE ZMĚNU? PODPOŘTE PODNIKATELSKÉ ODBORY!

Získané finanční prostředky budou alokovány na rozvoj a profesionalizaci Podnikatelských odborů. 

ZACHRAŇME ČESKÉ PODNIKÁNÍ!

Sem rád,že vznikla organizace Podnikatelských odborů a že bojujete za živnostníky.Děkuji,držím palce !!!!!!

Richard Aleš Maléř
300 Kč

Fandím Vám !

Tomáš Dořičák