Renáta Valerie Nešporek: Dárcovská výzva pro projekt POMOZTE CHRÁNIT ČESKÉ PODNIKÁNÍ!

UŽ VÍTE, JAKÝ DÁREK MI DÁTE K NAROZENINÁM? MÁM NÁPAD!

vybíráme od 3.2.2021
7 100 Kč
vybráno 18 % z 40 000 Kč

přispěli

4 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Miluji originální dárky! Před pár lety jsem sama sebe obdarovala významnou změnou jména. Ne, nevdala jsem se :-) A letos mě napadlo něco jiného.
Pokud mi chcete letos udělat fakt VELKOU  radost a popřát mi tak, abych na to nezapomněla, podpořte projekt Podnikatelských odborů - Unie podnikatelských a živnostenských spolků, z.s. "ZACHRAŇME ČESKÉ PODNKÁNÍ!".  
Nelíbí se mi totiž, v čem aktuálně žijeme. Nesnáším šlendrián, chaos, absenci komunikace, hlupáky a to vše korunováno populistickými rozhodnutími, které negativně ovlivňují životy mnoha lidí. Přeji si, aby malé podnikání v naší zemi bylo zdravé, bez prapodivných zákazů a omezení. 
PŘIDÁTE SE?
Víte o mě, že ráda věci propojuji. Ted je to ohromně in, ale já už to tak mám dávno.  Rozhodla jsem se, že každý váš dar využiji k motivaci sebe sama. Konkrétně - za každých  vámi darovaných 100,- Kč, oběhnu jeden svůj ranní okruh. Můžete se ke mě přidat nebo možná pošlu fotku (video si ještě rozmyslím). Proč zrovna běh? Od října jsem nevyběhla ani jednou, důvodů bylo více, teď je to lenost. A tu chci s vaší pomoci překonat. Vypadá to na více dárků v jednom :-)
CHCETE BÝT U TOHO? BUĎTE. A JÁ BUDU MOC RÁDA.


Podnikatelské odbory - Unie podnikatelských a živnostenských spolků, z.s.
Živnostenské a malé podnikání v České republice hlásí nejvyšší stav ohrožení. A to nikoli neschopností podnikatelů, ale nekoncepčními a chaotickými zásahy vlády. Podnikatelské odbory nechtějí této situaci jen nečinně přihlížet. Podnikatelské odbory jsou aktivní, hodně jsme dokázali a chceme ještě více. CHCETE BÝT U TOHO?
A co vám vzkazuje náš předseda Radomil Bábek?
Podpořte projekty Podnikatelských odborů!

Podnikatelské odbory aktivně bojují proti likvidaci drobného podnikání v České republice.
Aktuálně jsem podali podnět k legislativní činnosti, protože smršť ze strany vlády ve smyslu, že podnikatelé díky "skvělým" vládním opatřením dostávají víc, než by si podnikáním vydělali, je výzvou. Mezi našimi členy (a je nás více než 14 tis.) se nám však tak "šťastného"  podnikatele nepodařilo nalézt. 
To, co se naopak najít podařilo, je počet živnostníků, kteří v roce 2020 přerušili svou činnost. Bylo jich celkově téměř 100 000. V meziročním srovnání je to nárůst o více než 40 %.  „Vyhlídky do budoucna jsou nejisté. Postižené jsou celé segmenty podnikání, firmy se dostávají do existenčních problémů, což se také odráží mezi OSVČ,“ uvádí se v analýze, kterou představila společnost Bisnode společně s Dun & Bradstreet Company ( více zde ). 

CHCETE ZMĚNU? PODPOŘTE PODNIKATELSKÉ ODBORY!

Získané finanční prostředky budou alokovány na rozvoj a profesionalizaci Podnikatelských odborů. 

ZACHRAŇME ČESKÉ PODNIKÁNÍ!

Renatko těším se na fotku tebe v běhu

Jana Volná
500 Kč