Linda Arbanová: Dárcovská výzva pro projekt Klub svobodných matek

Čtyřicátiny jinak

vybíráme od 25.1.2021
45 000 Kč
vybráno 563 % z 8 000 Kč

přispělo

57 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Výzva je určená všem mým přátelům, známým a spolupracovníkům. Byla bych moc ráda, kdybyste moje 40. narozeniny se mnou oslavili příspěvkem samoživitelům. To je ve stručnosti vše.
1. 2. 2021 je krásný datum. V ten den oslavím 40. narozeniny. Přemýšlela jsem, jak s tím naložit. Opulentní oslava třicátin v Oku… to bylo šílený, pamatujete? Naštěstí nic takovýho teď pořádat nejde.
Dělat narozeninovou sbírku dneska už není nic objevnýho, stejně jako otužování. Do ledový vody ale nikdy nepolezu, kdežto server Darujme.cz využívám pravidelně. Je skvělý, že existujou tyhle možnosti. 
 Děti nemám a všichni víte, že po nich ani netoužím. Celej svůj profesní život se jim věnuju, ačkoliv kudy chodím, tudy hlásím, že haranty nesnáším. A je to pravda! 
Taky víte, že všem rodičům jejich vytoužený děti strašně přeju a obdivuju, jak se o ně starají. Vždycky bulím ze všech nejvíc, když nějaký nový děcko ohlašujete, to je známá věc. Viz ilustrační foto s výběrem děcek mých drahých kamarádek. Obdivuju všechny rodiče za jejich odvahu, odhodlání a oddanost. Takový 3 O. Já sama si ale ráda užívám svůj klid a nezdá se, že bych to chtěla nějak měnit.
Proč jsem si teda vybrala zrovna samoživitelky (a samoživitele)? Protože sama jsem se těch 40 let měla jako prase v žitě, rodiče mám skvělý, nikdy mi nic nechybělo a strašně mě štve, že to tak nemá každý děcko. A že tenhle stát není schopnej se o děti a jejich rodiče dostatečně dobře postarat. Přitom by to měl bejt úplnej základ toho, co má stát dělat. Trápí mě to a rozčiluje. A v týhle covidový době obzvlášť.
Takže když přispějete na mou výzvu, uděláte mi dobře a to se na narozeniny dělá, ne? Vybrala jsem konkrétně tuhle neziskovku a věřím, že s penězmi dobře naloží.
Sama přihodím stovku za každej ten skvělej rok života, co mám za sebou. Jestli nevíte, kolik máte přispět vy, hoďte stovku za každej rok, co mě znáte. Nebo pajsku. Nebo deset kaček. Aspoň si hezky zavzpomínáte. Finální částku jsem podhodnotila, protože jsem ráda úspěšná a kdybychom to nenasbírali, tak by to bylo trapný. Půlku dávám já. Takže doufám, že cílovku překonáme, je vám to jasný!?
Moc díky všem!
Klub svobodných matek z.s.
Klub svobodných matek z.s. poskytuje komplexní podporu matkám samoživitelkám a jejich dětem. Prostřednictvím poskytování finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se lépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí. Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.
Klub svobodných matek z.s.
Pomáháme matkám samoživitelkám a jejich dětem



Poskytováním finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se svobodné matky a jejich děti co nejlépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí.  Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.

Děkujeme, že nás podpoříte!

Sto lat, sto lat!

Pavel Bednařík
200 Kč

:)

Helena Zavazalova

Lindi to dotahneme na 40 tis. Věřím ze předání daru ti udělá obrovskou radost ... Agi

Ágnes Fajgl Závodská
500 Kč

Lindo, vše nej!*

Michaela Hubálková

Vše nejlepší ;)

Jakub Šolc

Všechno, Lindo!

Tomáš Neuwerth

Všechno nejlepší! 🥰 💋

Olga Königová

Lindiii! Za vsechny Srbenaky prejem krasny jubilejni narozky! Nejlip jsi to vymyslela :)

Zuzana Srbená
500 Kč

Lindičko, vše nejlepší k narozeninám!

M & M &M
1 000 Kč

Krásně jsi to napsala a vymyslela. Všechno nejlepší Lindi ♡.

Michaela Verbova
900 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Klub svobodných matek z.s., projekt: Klub svobodných matek