Martina Vaňková: Dárcovská výzva pro projekt Klub svobodných matek

Pomoc pro samoživitelky v době korony

vybíráme od 2.4.2020
68 770 Kč
vybráno 275 % z 25 000 Kč

přispělo

99 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pojďme poslat rychlou pomoc mámám, které živí svoje děti bez partnera a teď se ocitly úplně bez příjmů. Některé zůstaly doma na 60% platu. Často to znamená, že nemají na jídlo nebo na nájem. Asi si dost z nás ani neumí představit, jak těžké to je. Každé 2000 Kč přímo podpoří jednu matku nebo otce samoživitele. Touto výzvou tak můžeme pomoci až 15 rodinám s dětmi. Za každého dárce hodím přímluvu do speciálního rituálního ohně. Přispějte, prosím.
Rodiny, které to teď nejvíce potřebují, vybírá Klub svobodných matek. Tady mají přehled o tom, kde je teď naše pomoc potřeba nejvíce. Normálně se Klub na jaře soustředí na to, aby maminky mohly poslat svoje děti v létě na tábor, radí jim, jak vymoci výživné atp. Letošní jaro je ale bohužel kvůli epidemii koronaviru „výjimečné“, a proto je naše pomoc potřeba na ty nejzákladnější věci jako je jídlo a nájem. K tomuto účelu nyní Klub vyčlenil speciální fond, do kterého přispěje i naše výzva. 
 
 Před Vánocemi se nám narodil syn Kilián. Máme to obrovské štěstí, že jsme na to s mužem dva. Často myslím na to, jaké by to bylo, kdybych byla na všechno najednou sama. A představit si to popravdě vůbec neumím. Brečet po nocích do polštáře, že nemám jak zaplatit nájem nebo z čeho uvařit…
 
Už třetím rokem slavím svoje narozeniny dárcovskou výzvou. Mám z toho radost, vždycky se připojí spousta skvělých obětavých a štědrých lidí a společně někde pomůžeme. Svobodné matky (a otce) jsem chtěla ve své letošní výzvě podpořit tak jako tak, ovšem teď mi to připadá ještě důležitější.
 

Prosím, kdo můžete, darujte na rychlou pomoc matkám samoživitelkám. Moc a moc a moc děkuji.

 
PS: Kiliánek se taky přimlouvá.

PPS: Za každého dárce vhodím přímluvu do speciálního rituálního ohně. 


Na chatě ve Skalici připravím oheň, do kterého vhodím a meditací posvětím přání, které mi napíšete nebo pokud nemáte nic speciálního, pošlu vám energii zdraví.

 
Klub svobodných matek z.s.
Klub svobodných matek z.s. poskytuje komplexní podporu matkám samoživitelkám a jejich dětem. Prostřednictvím poskytování finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se lépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí. Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.
Klub svobodných matek z.s.
Pomáháme matkám samoživitelkám a jejich dětem



Poskytováním finanční i materiální pomoci, právní asistence při získávání výživného, on-line poradny pro všechny životní situace, individuální právní a sociální pomoci se snažíme, aby se svobodné matky a jejich děti co nejlépe začlenily do naší společnosti přes všechny obtíže, které s jejich sociálním statusem souvisí.  Naše motto: Děti z neúplné rodiny mají právo žít stejně jako děti z úplných rodin.

Děkujeme, že nás podpoříte!

Držte se ... 🙏

Michaela Stoklasová

Přejeme Ti všechno nejlepší! Kristýna a Vašek

Vašek a Kristýna

S podporou a obdivem přeji všem maminkám hodně sil!

Alice Vybíralová
2 000 Kč

Dobrý den, kdybych mohla pomoci i materiálně (oblečení,...), ozvěte se mi prosím. Děkuji a držím palce!

Andrea Trávníčková

👍🙂

IVANA REKŠÁKOVÁ
500 Kč

Holky jsem taky samoživitelka, ale chci pomoct aspoň trochu nějaké mamině. Držte se✊

Jana Vlková
300 Kč

Moc rada pomuzou kdyz to jde na spravnou vec.verim ze to musi byt neco hrozneho zustat sam s ditetem.zvlast v takove dobe.

Eva Zejdlikova
300 Kč

At se dari vsem.

Marie Rezková
1 000 Kč

Všechno nejlepší, Marti🙂

Olga Králíčková

Všechno nejlepší Marťo! :-) Ještě, že se ten Kiliánek přimluvil :)

Adéla Jungová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Klub svobodných matek z.s., projekt: Klub svobodných matek