Dagmar Šléglová: Dárcovská výzva pro projekt Frčíme na - horu

Frčíme na - horu

vybíráme od 18.12.2019
8 100 Kč
vybráno 32 % z 25 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Až si dnes budete lámat hlavu co mi dát k narozeninám a k pátečnímu svátku, zkuste mi nic NEDÁVAT a raději poslat částku, která byla určena na můj dar na tuto dobrou věc. Byla bych moc ráda a ze srdce by mne to potěšilo. Mějte se usměvavě, láskyplně v tento adventní čas a v Novém roce 2020 se těším na další moje narozeniny a svátek. DĚKUJI. :-) Dáša
Cíl projektu je umožnit lepší přístup do prostor organizace Klára pomáhá z.s., kde se konají všechny aktivity. Mezi hlavní služby patří např. poradna, tématická setkání pečujících a pozůstalých, vzdělávací semináře, atd.
Aby se klienti, kolegové a kamarádi na vozíku mohli zúčastnit všech našich aktivit/služeb je k tomu zapotřebí schodišťová plošina.
Každý příspěvek může pomoci posunout se na-horu.
Klára pomáhá z.s. je zde pro pečující z celé ČR.

Dnes končí moje narozeninová výzva. Děkuji moc za Vaše dárky, které velmi pomohly. Přeji Vám krásný Silvestrovský den a noc a zítra se do Nového roku 2020 probuďte plni radosti, lásky a míru. Ahoj Dáša.

Už jen 5 dní bude trvat moje narozeninová výzva https://www.darujme.cz/vyzva/1201219
Máte jedinečnou příležitost slavit příchod Nového roku úspěchem pro druhé. Děkuji všem, kteří tyto krásné projekty podporují. S úctou Dáša.

Dnes je můj druhý sváteční den v roce. Přeji všem Dagmarám, Dášám, Dadulám, Dáškám, Dádám, malým Dagmarkám, Dášenkám, Dadulkám, Dášenečečkám všechno nejlepší. Myslím, že naše jméno je opravdu krásné. I Česká princezna Dagmar, nosila své jméno vskutku královsky, štědře, upřímně, s pokorou a láskou. Buďme také takové. Hezký sváteční den přeji. Dáša

Za dvě hodiny bude 19.12.2019, druhý den mých 43let. Ze srdce Vám děkuji za všechny dnešní narozeninové SMSky, e-maily, messengrovky, osobní  i telefonické gratulace. Za Vaši účast a důvěru v dobrou věc. Nesmírně si Vás vážím a jsem vděčná za to, že jste. Těším se na mých 44 let, protože v každém věku jde zkoušet cokoli a já Vás zvu, aby jste zkusili také někdy nějakou výzvu pro dobrou věc. https://www.darujme.cz/2402437
Věnujte svůj narozeninový den, určitě Vás to obohatí. 
S úctou a láskou  Dáša.  Děkuji Vám.

Moc děkuji za podporu tohoto projektu, jste neskutečně štědří kamarádi. Děkuji moc, moc. Mám nejkrásnější  a nejvděčnější narozeniny. Jste skvělí. Podporujete tyto kamarády na vozíku Erika, Alenku, Petra, Romana a mnoho dalších, kteří do organizace Klára pomáhá z.s. přijedou na kolečkách. Děkuji moc. Dáša

Založení výzvy

Klára pomáhá z. s.
Chceme zaměstnávat lidi se zdravotním znevýhodněním a tím je zapojit do běžného aktivního života. K tomu je zapotřebí bezbariérový přístup do našich prostor.
Cíl tohoto projektu je umožnit lepší přístup do našich prostor, kde se konají všechny naše aktivity. Mezi naše hlavní služby patří např. poradna, tématická setkání pečujících a pozůstalých, vzdělávací semináře,bazárek atd.
Aby se klienti mohli zúčastnit všech našich aktivit/služeb je k tomu zapotřebí schodišťová plošina.
Každý příspěvek nám může pomoci posunout se na-horu.
Jsme zde pro pečující z celé ČR

Mila Daso, uz jsem chtela darovat kdyz Klara mela narozeniny, ale tenkrat mobilni banka nespolupracovala a pak jsem na to zapomela. Na tvych narozeninach to ale klaplo! Vsechno nejlepsi!

Pauline Iványi
500 Kč

Držím palce!!!!!!!!!

David Hromas
300 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Klára pomáhá z. s., projekt: Frčíme na - horu