Klára pomáhá z. s.


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Frčíme na - horu

Chceme zaměstnávat lidi se zdravotním znevýhodněním a tím je zapojit do běžného aktivního života. K tomu je zapotřebí bezbariérový přístup do našich prostor.

vybíráme od 24.11.2019
38 400 Kč
vybráno 30 % z 130 000 Kč

přispělo

31 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Cíl tohoto projektu je umožnit lepší přístup do našich prostor, kde se konají všechny naše aktivity. Mezi naše hlavní služby patří např. poradna, tématická setkání pečujících a pozůstalých, vzdělávací semináře,bazárek atd.
Aby se klienti mohli zúčastnit všech našich aktivit/služeb je k tomu zapotřebí schodišťová plošina.
Každý příspěvek nám může pomoci posunout se na-horu.
Jsme zde pro pečující z celé ČR

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (2)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Kampaň “Frčíme na - horu” dnes končí, děkujeme všem, kteří podpořili tento projekt.
Celkovou částkou 37 600 kč jste jednotlivě přispěli k umožnění zdolání prvního patra budovy na Tř. Kpt. Jaroše 3, v Brně. Naší kolegové a klienti na kolečkách tak mohou frčet za námi na horu, kde je sídlo organizace Klára pomáhá z.s. Těšíme se, že za námi přifrčíte i vy. V novém roce 2020 na viděnou. Tým Kláry pomáhá z.s.

Ještě 16 dní nám zbývá do ukončení kampaně “FRČÍME NA HORU“, klikněte sem https://www.darujme.cz/projekt/1202185 a bojujte s námi o celých 100%. Děkujeme. Tým Kláry.   

Zapojte se v tento adventní čas do naší kampaně “FRČÍME NA HORU”  https://www.darujme.cz/projekt/1202185  už jen 21 dní nám zbývá do ukončení této akce. Děkujeme. Tým Kláry

Naše kampaň Frčíme na- horu je venku teprve týden a již se nám podařilo vybrat 8% z celkové částky na plošinu.Jen tak dál.Děkujeme všem kdo se rozhodli či teprve rozhodnou náš projekt pro dobrou věc podpořit  https://www.darujme.cz/projekt/1202185

Založení projektu

Hodně štěstí do dalších narozenin a stále více lidiček s dobrým srdcem.

Daniela Masáková
500 Kč