Eva Šafaříková: Dárcovská výzva pro projekt Charita Vsetín - Domácí zdravotní péče

DIVINUM výzva pro Domácí zdravotní péči Charity Vsetín

vybíráme od 5.12.2019
300 Kč
vybráno 1 % z 30 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ženský pěvecký sbor DIVINUM WALLACHIAN CHOIR pořádá svůj 1. vánoční benefiční koncert, kdy veškerý výtěžek ze vstupného věnuje Charitě Vsetín na podporu služby  Domácí zdravotní péče.
Ženský pěvecký sbor DIVINUM WALLACHIAN CHOIR je kolektiv obyčejně neobyčejných žen z Valašska. Mezi naše úspěchy, na které jsme náležitě pyšné, patří například vánoční koncerty ve Zlíně s Bárou Basikovou, Dashou nebo Petrem Bende. Vloni jsme byly u příležitosti výročí založení Československa pozvány a reprezentovaly naši zem až v evropském parlamentu. Letos jsme se rozhodly podpořit našim "Vánočním benefičním koncertem" dobrou věc...a pevně věříme, že v tom nezůstaneme samy. Pojďte spolu s námi podpořit Domácí zdravotní péči, jednu ze služeb Charity Vsetín. Tato výzva bude ukončena velkým benefičním koncertem v římskokatolickém Kostele svaté Kateřiny v Lidečku, dne 29. prosince 2019 v 15 hodin.
Všechny naše příznivce co nejsrdečněji zveme do překrásného kostela v malebné vesničce Lidečko...a pokud to máte za námi daleko, nebuďte smutní...podpořit Charitu Vsetín a její službu Domácí zdravotní péče můžete i prostřednictvím naší výzvy...zapojte se, nebuďte lhostejní...a my Vám posíláme co nejsrdečnější DÍK ..Vaše DIVINUM
Charita Vsetín
Jednou z mnoha služeb, které nezisková organizace Charita Vsetín poskytuje, je i Domácí zdravotní péče. Tato služba se stala již nedílnou součástí života občanů ve Vsetíně a přilehlých obcích. Ve spolupráci s lékaři funguje pro naše klienty nepřetržitě sedm dnů v týdnu, kdy naše zdravotní sestry pečují o pacienty přímo v jejich domácím prostředí.
Naše organizace se zabývá poskytováním několika druhů služeb, které jsou ve Vsetíně a přilehlých okolních obcích nedílnou součástí života občanů - Stacionář Magnolia pro seniory, Pečovatelská služba, Zdravotní domácí péče, Osobní asistence, Domácí hospic VIA, Pastorační služba, Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZRNKO, Mimoškolní příprava SIDERA, Camino sociální rehabilitace, Půjčovna kompenzačních pomůcek. Rádi bychom jménem Charity Vsetín požádali o finanční podporu pro službu Zdravotní domácí péče.  
Tato služba funguje pro naše klienty nepřetržitě sedm dnů v týdnu, kdy naše zdravotní sestry pečují o pacienty přímo v jejich domácím prostředí. Z důvodu nedostatečného financování ze strany zdravotních pojišťoven, se tato služba neustále potýká s problémy spojenými s pokrytím nákladů na nákup zdravotního materiálu, glukometrů, převazového materiálu apod..
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Charita Vsetín, projekt: Charita Vsetín - Domácí zdravotní péče