Jana Brožová: Dárcovská výzva pro projekt Naděje pro děti úplňku

Nejlepší narozeninový dárek

vybíráme od 2.1.2019
50 600 Kč
vybráno 127 % z 40 000 Kč

přispělo

34 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Děkuju za skvělou rodinu a báječné přátele!! Děkuju za to, že mě chcete obdarovat k mým 40. narozeninám (podle číslovky to vypadá, že už jsem velká holka:-)).
Letos si přeju jediný dárek/dar.., abychom společně podpořili spolek Naděje pro děti úplňku, tým úžasných lidí, kteří natáčejí dokumenty o rodinách dětí s těžkým postižením a usilují o systémovou změnu financování sociálních služeb. Tyto rodiny, které potřebují podporu od státu nejvíce (především dostupné a kvalitní sociální služby), ji často vůbec nedostávají. Podívejte se, prosím, na video v odkazu: https://www.detiuplnku.cz/cs/home/film/, pobrouzdejte po webovkách www.detiuplnku.cz, podepište třeba petici za lepší sociální služby, kterou na stránkách najdete, udělejte, cokoliv budete chtít a pomozte se mnou podpořit dobrou věc. 
Uděláte mi obrovskou nezapomenutelnou radost.. DĚKUJU VÁM!!! JSTE NEJLEPŠÍ!!!!!!
www.detiuplnku.cz

Moji nejdražší, strašně moc Vám všem děkuju, posíláte tolik peněz!!! Jsem tak štástná!! A úplně naměkko...
Vážně jste všichni nejlepší!!!
❤❤️❤

Založení výzvy

Naděje pro děti úplňku
Usilujeme dostupné a kvalitní sociální služby, které budou pomáhat rodinám s dětmi s autismem. Prosazujeme změnu stávajících zákonů, vyhlášek a zažité praxe financování sociálních služeb. Prosazujeme zaměření na potřeby jednotlivců, jimž mají sociální služby pomáhat. Pilotujeme inovativní sociální projekty pro osoby s autismem a jejich rodiny, vzděláváme odborný personál sociálních službe za účelem zvýšení jejich kvalifikace pro péči o osoby s autismem a dalšími diagnózami s vyšší potřebou podbory a péče. Šíříme osvětu u odborné i laické veřejnosti o bezvýchodné situaci rodin pečujících o osoby s autismem v režimu 24/7 natáčením osvětových videí, prezentacemi na půdě ministerstev, Senátu, PSP ČR a v krajích. www.detiuplnku.cz

Toník a Natálka přejou všechno nejlepší

Natálie Brožová
500 Kč

Ať jsou všichni šťastní ❤️

Alena Kovalová

🤗

Ivoš
500 Kč

😊Dobrý skutek 😊 a Jani opozdene vse nej k narozeninám 😊

Rudolf Dočekal
500 Kč

Jani, všechno nejlepší! Tento projekt už jsem sama jednou podpořila, tak se ráda přidávám.
Markéta

Marketa Chal
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Naděje pro děti úplňku, projekt: Naděje pro děti úplňku