Nadace Partnerství


Regionální a komunitní rozvoj Životní prostředí

SOS České Švýcarsko

České Švýcarsko bylo v plamenech po 20 dní. Rozsáhlý letní požár poničil přes 1000 hektarů porostu, který léta vysychal. Pomozte nám s obnovou národního parku, aby se do něj mohli vrátit lidé i příroda. Darujte pro českou přírodu a krajinu.

vybíráme od 26.7.2022

SOS České Švýcarsko

338 195 Kč

přispělo

259 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

České Švýcarsko bylo v plamenech po 20 dní. Rozsáhlý letní požár poničil přes 1000 hektarů porostu, který léta vysychal. Požár vyhnal desítky tisíc lidi z domovů, vzácné čápy, výry a orly z hnízd a další zvěř s mladými. Domy v Hřensku, Mezné a Janově se hroutily v plamenech stejně jako turistická infrastruktura.

Pomozte nám s obnovou druhého nejmenšího českého národního parku, který je ale šíří svého přírodního bohatství obrovský.

Nadace Partnerství vybrané finance zasílá přímo Národnímu parku České Švýcarsko. Se správou parku spolupracujeme více jak dekádu. Námi dodané sčítače pěších a cyklistů pomohly nastartovat udržitelný rozvoj turistického ruchu v regionu, populární Labskou stezku vedoucí přes nejnižší bod ČR v aktuálně nejvíce ohroženém Hřensku, spravuje naše obecně prospěšná společnost Partnerství.




Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (4)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Předali jsme symbolický šek s částkou 610 tisíc korun správě Národního parku České Švýcarsko. V Děčíně se proto sešli ředitel Nadace Partnerství Petr Kazda a pověřený ředitel Správy Národního parku České Švýcarsko Richard Nagel. Finance putují na přirozenou obnovu lesů a rekonstrukci živlem zničené turistické infrastruktury.

Děkujeme všem zapojeným do sbírky na pomoc s obnovou Českého Švýcarska. Kromě individuálních dárců děkujeme projektu Glorchestra a společnostem Nestlé, Komerční bance a Volkswagen Financial Services, kteří investují do udržitelnější budoucnosti a obnovy.

Podrobnější informace o tom, kam pomoc směřuje a jaká je aktuální situace v Národním parku si můžete přečíst na webu Nadace Partnerství.

Ještě jednou děkujeme za pomoc a důvěru.





Založení projektu

Zdar a sílu!

Dárce

Diky, ze pomahate.

NoName
1 000 Kč

Dar

Helena Zemanová
1 000 Kč

Mnoho štěstí, hodně příspěvků. Slunce v srdci.

Zuzana Nosková
200 Kč

Prispevok poslany. Hodne stesti. Drzte se.

Katarína Reháková
500 Kč