ROSA - centrum pro ženy,z.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Dětský úsměv

Pro děti, které byly svědky násilí doma a jsou s maminkami v azylovém domě, budujeme přátelské a bezpečné prostředí s odborným zázemím. Chceme posílit pomoc dětem formou herních aktivit, artterapie, relaxačních technik. Nabídnout dětem možnost odpočinkových aktivit, sportování, doučování, umožnit jim navštěvovat ve skupině divadlo, kino, výlety, což jsou činnosti, na které jejich maminky často nemají finanční prostředky.

vybíráme od 25.8.2021

Dětský úsměv

Podpořme děti, které prožily násilí v rodině. Budujeme pro ně přátelské prostředí a zylovém domě ROSA, podporujeme je herními aktivitami, artterapií, odpočinkovými aktivitami, doučováním, dáváme ji možnost navštěvovat společně divadlo, kino, kroužky a další aktivity, které pro ně nejsou běžně dostupné.
16 700 Kč

přispělo

25 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Děti, které přicházejí se svými matkami, oběťmi domácího násilí, do utajeného azylového domu ROSA, se ocitají ne svojí vinou v cizím prostředí, bez kamarádů a zázemí, které měly doma vybudované. Jsou v 90 procentech případů svědky násilí a ve 20% i oběťmi násilí, prožívají strach, bezmoc, pocity odloučení, hněv a neví, jak se s nimi vyrovnat. Pro tyto děti budujeme v azylovém domě přátelské a bezpečné prostředí s odborným zázemím. 

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.