Nesedím, sousedím, z. s.


Regionální a komunitní rozvoj Životní prostředí

Zahrádka beze stromů a jižní slunce pražící do oken bez funkčních žaluzií?

Teď v předjaří je potřeba promyslet, jak to zařídit, aby se v komunitním centru dalo ve vedrech, co po teplé zimě přijdou, přežít. Přispěním podpoříte úpravu a zastínění zahrady a dvorku, nové žaluzie a novou výsadbu, aby se v Nesedím, sousedím dalo i nadále posedávat, hrát si, snídat a obědvat nebo tvořit a vzdělávat se.

vybíráme od 26.2.2020
16 950 Kč
vybráno 57 % z 30 000 Kč

přispělo

29 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Přišli jsme o mohutný a milovaný ořešák, který nám dával životodárný stín. Padl za oběť nutným opravám teplovodních rour, nad nimiž kdysi dávno zakořenil. Je to nenahraditelná ztráta, ale musíme se s ní vyrovnat. Na dvorečku v této podobě by nebylo k vydržení. Potřebujeme vybudovat funkční zastínění, například pergolu nebo velkou plachtu, dosadit o kus dál náhradní stromy a keře, ideálně také vyměnit žhnoucí asfalt za přívětivější dlažbu. Uvnitř pak díky intenzivnímu komunitnímu životu dosloužily žaluzie a musíme je nechat vyměnit. 
 Vaše podpora nám umožní zajistit i na letní měsíce příjemné prostředí, kde se všichni můžeme setkávat a společně usilovat o zdravou živoucí komunitu. Děkujeme.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Vzdala jsem se kvůli vám pár piv a filmu v kině, který by mě stejně nebavil:). Snad se to vybere a sejdeme se pod pergolou!

Dárce

Díky všem lidem v KC Nesedím, sousedím za pečlivou organizaci aktivit pro veřejnost od seniorů až po miminka a průběžné vícezdrojové financování. Ztráta ořešáku je obrovská. Tento příspěvek snad pomůže alespoň částečně zmírnit dopady na život okolo Kácéčka v budoucích letních vedrech. Držím palce a díky, Anička Novotná

Anna Novotná
2 000 Kč