Salesiánská provincie Praha


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Misie v Bulharsku

Posláním salesiánů je vzdělání a výchova dětí, zvláště těch nějakým způsobem znevýhodněných. Toužíme, aby z nich vyrůstali dospělí lidé schopní přijmout zodpovědnost za sebe i za svět kolem sebe. V Bulharsku pracujeme na integraci místní romské komunity čítající 20 tis. osob. Pro děti organizujeme doučování a řadu volnočasových aktivit. Dále zde stavíme komunitní centrum, skládající se ze školy, kostela a ubytovacích kapacit pro personál.

vybíráme od 6.4.2018

Misie v Bulharsku

Podpořte práci salesiánských misionářů!
1 114 896 Kč

přispělo

194 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz


Získané finanční prostředky budou využity pro potřeby práce se znevýhodněnou mládeží na území Bulharska, konkrétně na náklady na doučování, kroužky a volnočasové aktivity pro romské děti a jejich rodiny, náklady na provoz internátu a střediska mládeže, náklady na přípravu a realizaci letních táborů pro děti a mládež, náklady na formaci animátorů, náklady na stavbu komunitního centra s kostelem a školou ve Staré Zagoře, částečně také na úhradu mezd osob, které působí v Bulharsku a jejichž hlavní pracovní náplní je zajišťování výše uvedeného, tedy práce s romskou a bulharskou mládeží a jejich rodinami.


Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (2)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Díky za Vaši práci, odhodlání a příklad:-) PK

Dárce

Ať se dobré dílo daří

František Jeleček
20 000 Kč

Přejeme do Bulharska vše dobré a hojnost požehnání pro jejich práci v novém roce 2024 :-)

Marta Tomigová

Prosím o zaslání Salesiánského diáře pro rok 2024, na adresu: Kalenda Martin, Lada 74, Česká Lípa 470 01.
Děkuji Vám.

Martin Kalenda
1 234 Kč

Myslíme na celou bulharkou komunitu. Martin nám všem moc chybí, tak snad alespoň trochu pomůžou tyto peníze v dobrém díle, které v Bulharsku děláte. Držíme vám palce a modlíme se za vás!

LMRJ
22 124 Kč

Poslední přání p.Martina Jílka bylo místo smutečních květin darovat peněžní dar.Lehke odpočinutí a světlo věčné, ať mu svítí

Věra Zapletalová
1 000 Kč

Lukáš, Dana, Rosťa

Lukáš Kunčar

Dar od rodiny Marešů, Písek - ACS

Radka Kozáková
10 000 Kč

Konáte záslužnou práci, znám se dlouhodobě s panem Heryánem, který mne nadchnul pro Salezijánské středisko v Kobylisích. Už několikrát jsem příspěvek zaslal, tím se nechci chlubit. Nicméně, v příštím roce půjdu do důchodu (fyzicky i psychicky na 25 let) a nemám chuť krmit holuby v parku. Prosím napište, poraďte se, mě bych zájem účastnit se mise v zahraničí. Již jsem na několik takových podobných misí byl, např. v Itálii, nebo Chorvatsku, pravda před 15 lety, umím chorvatsky, profesionálně rusky, italsky. Prosím napište na můj e-mail: e.osw@seznam.cz můj zájem je opravdový. Mám 4 vystudované vysoké školy, mimo jiné Evangelickou teologickou fakultu UK obor sociální a pastoračním práce, dále Sociální politika UK, Řízení a supervize na Fakultě humanitních studií (bohužel nedokončeno), také Ekonomickou postgraduálně a stavební. Díky za odpověď a doufám, že pro mne něco najdete.

Eduard Oswald
1 500 Kč

Díky za Vaši práci!

Tomáš Hýrek
750 Kč