Sport 4 Help, z.s.


Lidé s postižením Sport a volný čas

Sportujeme bez rozdílu handicapů

Dáváme najevo lidem, zdravým i postiženým, že handicap nebo vážná nemoc nejsou překážkou pro mnoho aktivit, včetně těch sportovních.

Sportujeme bez rozdílu handicapů

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Přibližujeme svět handicapovaných zdravým lidem a handicapovaným nebo vážně nemocným dáme možnost si vyzkoušet věci, ke kterým by se normálně nedostali nebo z nich měli obavu. 

Podporujeme konkrétní lidi v našem okolí. Ukazujeme jim, že záleží na nich samotných, jak svůj život uchopí a jak ho nadále budou žít v nových podmínkách.


Handicapovaní a nemocní opět získají pozitivní pohled na život, naučí se postarat sami o sebe, najdou si práci. Zdraví lidé si uvědomí, že není třeba se stydět nabídnout pomocnou ruku.  Pro děti se stane přirozené vnímat handicapované a nemocné okolo sebe jako běžnou součást života.

Přidejte se k nám, rádi vás uvidíme nebo uslyšíme. Spolu nám to půjde ještě lépe. Děkujeme za vaše zapojení a pomoc!

Tým Sport 4 Help

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (2)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Držíme se navzájem !!!

Jan Hnulík
500 Kč

Drzim palce, Mira :)

Dárce

Terko, ty víš za co!

Pavel Šťastný
125 Kč

Ráda měsíčně podpořím tento smysluplný projekt, který vedou moc fajn lidi, díky akci okolo Paroubek, skvělé ženě Irče Vanišové a týmu organizátorů jsme zažili moc hezký den. Odjeli jsme s dobrým pocitem a znovu si uvědomili jaké máme štěstí, že jsme zdraví a díky tomu můžeme alespoň trochu pomoci handicapovaným cítit se svobodně. Myslím, že když člověk může aspoň trochu pomoci, měl by to udělat protože to má smysl !! Irena
Irena

Dárce