Lenka Hoffmannová: Dárcovská výzva pro projekt Pomoc ohroženým dětem a rodinám s dětmi

Pomozme těm, kteří to opravdu potřebují

vybíráme od 15.4.2024
11 600 Kč
vybráno 116 % z 10 000 Kč

zbývá

11 dní

přispělo

14 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Ráda bych opět, společně s Vámi podpořila LECCOS, z. s.  a rodiny v obtížných životních situacích, kterým pomáhají. 
Spolek LECCOS jsem poprvé zaregistrovala, když jsem byla krátce na mateřské dovolené a s dcerou Barunkou jsem začala navštěvovat jeho Rodinné centrum Kostička. Potkávala jsem se tam s dalšími maminkami a jejich dětmi. Oblíbily jsme si jejich programy natolik, že jsem začala v centru pracovat jako dobrovolnice. 
Po mém nástupu do zaměstnání a dcery do školky jsme se na chvilku odmlčely.  Zpovzdálí jsem ale činnost RC Kostička a LECCOS stále sledovala. Později jsme se s Barunkou účastnily společných výletů a pobytů s Kostičkou. Stala jsem se opět aktivní maminkou a při dalších akcích pro veřejnost jsem pomáhala s přípravou a s úklidem. Moc ráda se účastním a přispívám také u příležitosti jejich charitativních akcí, jako je každoroční Benefice pro LECCOS. Několikrát jsem také uvažovala o změně zaměstnání, ale protože vím, že se zde nesetkávají pouze s radostnými příběhy rodin a dětí, rozmyslela jsem si to. Jsem citlivý člověk a jak řekl můj kamarád, chtěla bych si vzít všechny smutné děti domů.

Vždy jsem věděla, že LECCOS poskytuje celou řadu dalších služeb, které jsem já ani moje rodina nutně nepotřebovala  - pomáhá rodinám s dětmi v obtížných životních situacích, pomáhá dětem a mládeži ve dvou nízkoprahových klubech pro děti a mládež, doprovází pěstouny.

LECCOS, z. s. nyní pořádá fundraisingovou kampaň, do které jsem se zapojila jako ambasadorka. Velmi bych všem chtěla poděkovat za roky, které jsme s dcerou Bárou s nimi prožily, ale především ukázat, že si jejich práce vážím a vím, že peníze, které se vyberou pomohou těm, kteří to opravdu potřebují.

Děkuji, že také přispějete, i malý finanční obnos velmi pomůže.

Děkuji za pomoc organizaci, které věřím a šíření mé ambasadorské kampaně.



LECCOS, z.s.
Pomozte s námi společně těm, kteří naši pomoc opravdu potřebují. Jsme organizace LECCOS, z. s., která působí již 23 let v oblasti sociálních služeb, které pomáhají rodinám s dětmi, dětem a mládeži v obtížných životních situacích. Doprovázíme pěstouny, provozujeme poradnu pro rodiny, dva nízkoprahové kluby a rodinné centrum.

Dlouhodobou sociální prací pomáháme ohroženým rodinám řešit problémy, se kterými si samy neporadí - nevyhovující bydlení, nedostatečné finance, péče o děti a o domácnost, problematické vztahy, výchovné problémy, komunikace mezi členy rodiny, domácí násilí, závislosti, nemoci a mnohé další. 

V Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež Klub Zvonice v Českém Brodě a v Poděbradech nabízíme sociální poradenství, pomoc v obtížných či konfliktních situacích, podporu aktivit, prostor pro trávení volného času.

Ve službách pro pěstouny pomáháme dětem, které nemohou vyrůstat ve své vlastní rodině, prostřednictvím doprovázení, poradenství a dalších odborných služeb. 

V Rodinném centru Kostička nabízíme rodinám s dětmi prostor pro společné trávení času, volnočasové kurzy pro děti a dospělé i sociální poradenství. Pořádá tábory, výlety, besedy, semináře.

Váš příspěvek podpoří:

- cestu sociálního pracovníka do rodiny
- psychoterapeutickou péči
- nákup pomůcek pro aktivity s dětmi
- financování táborů a zájmových kroužků dětí z potřebných rodin
- mzdy odborných pracovníků

DĚKUJEME za Váš příspěvek.



LECCOS, z. s.
Sociální služby a aktivity pro rodiny s dětmi a pro děti a mládež
na Českobrodsku, Kolínsku, Říčansku a Poděbradsku.

Podrobnosti  o naší činnosti najdete na  www.leccos.cz

Ať se práce daří

Jana Čechová
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
LECCOS, z.s., projekt: Pomoc ohroženým dětem a rodinám s dětmi