LECCOS, z.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Pomoc ohroženým dětem a rodinám s dětmi

Pomozte s námi společně těm, kteří naši pomoc opravdu potřebují. Jsme organizace LECCOS, z. s., která působí již 23 let v oblasti sociálních služeb, které pomáhají rodinám s dětmi, dětem a mládeži v obtížných životních situacích. Doprovázíme pěstouny, provozujeme poradnu pro rodiny, dva nízkoprahové kluby a rodinné centrum.

vybíráme od 17.9.2023

Chci pomoci

4 250 Kč

přispělo

12 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Dlouhodobou sociální prací pomáháme ohroženým rodinám řešit problémy, se kterými si samy neporadí - nevyhovující bydlení, nedostatečné finance, péče o děti a o domácnost, problematické vztahy, výchovné problémy, komunikace mezi členy rodiny, domácí násilí, závislosti, nemoci a mnohé další. 

V Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež Klub Zvonice v Českém Brodě a v Poděbradech nabízíme sociální poradenství, pomoc v obtížných či konfliktních situacích, podporu aktivit, prostor pro trávení volného času.

Ve službách pro pěstouny pomáháme dětem, které nemohou vyrůstat ve své vlastní rodině, prostřednictvím doprovázení, poradenství a dalších odborných služeb. 

V Rodinném centru Kostička nabízíme rodinám s dětmi prostor pro společné trávení času, volnočasové kurzy pro děti a dospělé i sociální poradenství. Pořádá tábory, výlety, besedy, semináře.

Váš příspěvek podpoří:

- cestu sociálního pracovníka do rodiny
- psychoterapeutickou péči
- nákup pomůcek pro aktivity s dětmi
- financování táborů a zájmových kroužků dětí z potřebných rodin
- mzdy odborných pracovníků

DĚKUJEME za Váš příspěvek.



LECCOS, z. s.
Sociální služby a aktivity pro rodiny s dětmi a pro děti a mládež
na Českobrodsku, Kolínsku, Říčansku a Poděbradsku.

Podrobnosti  o naší činnosti najdete na  www.leccos.cz

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu