Katerina Strnad: Dárcovská výzva pro projekt Dáváme dětem z dětských domovů náš čas, pozornost a lásku

Darujme dětem z dětských domovů krásné zážitky

vybíráme od 11.4.2024
2 500 Kč
vybráno 25 % z 10 000 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Ahoj!

U přiležitosti našich polokulatých narozenin bychom chtěli místo dárku pro nás vybrat na organizaci Dobré víly dětem, která vytváří super aktivity pro děti z dětských domovů. Děti s pohnutým osudem, které musí žít bez rodičů.

Také bychom chtěli podpořit projekt NeVyhoř Evy Krištofové zaměřený na syndrom vyhoření u pomáhajících profesí. Eva pořádá skvělé workshopy, kde učí techniky, jak tomuto syndromu předejít.
Budeme rádi, když nám pomůžete pomáhat :) Vybrané peníze půjdou přímo organizaci Dobré víly dětem. Část peněz bude využita realizaci workshopu NeVyhoř právě u Dobrých víl. 
Dobré víly dětem, z.s.
Dokud bude v České republice 142 dětských domovů, chceme, aby každý z nich měl svoji Vílu. Pojďte do toho s námi a podpořte naši činnost.

Šťastné dětství tu bohužel není pro každého.

To, co děti prožily, neovlivníme, ale přesto mohou být v životě šťastné a úspěšné.


Pravidelnými návštěvami, osobním, přátelským přístupem a individuální podporou dáváme dětem z dětských domovů to nejcennější – čas, pozornost a lásku. Dětem pomáháme s přípravou do školy a rozvíjíme je v tom, co je baví. Společně s dětmi se vzděláváme, posilujeme jejich samostatnost a sebedůvěru.


Díky, že jste s námi. Společně rozzáříme více dětských očí. :)
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Dobré víly dětem, z.s., projekt: Dáváme dětem z dětských domovů náš čas, pozornost a lásku