Jakub Přenosil: Dárcovská výzva pro projekt Pomáhejme zraněným živočichům v nouzi

Lepší život pro Mufíka

vybíráme od 10.4.2024
7 230 Kč
vybráno 29 % z 25 000 Kč

přispělo

31 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Žádáme vás o finanční podporu pro zlepšení života mufloního mláděte Mufíka, který se k nám dostal poté co tragicky přišel o matku.
Malý Mufík byl nalezen těsně po porodu ponechán napospas osudu jeho matkou, která byla pravděpodobně odstrašena. Naštěstí byl přiveden do stanice, a mohl přežít. Vybrané peníze poslouží na nákup speciálního sušeného mléka, na pohodlnější pelíšek a celkově na zlepšení jeho života. 
Když přispějete, můžete navrhnout „normální“ výzvu. Výzvu s největší darovanou částkou splní CELÝ náš tým.
ZO ČSOP Polabí
Každý rok se do záchranné stanice Huslík dostane více než 2000 zvířat, která byla zraněna v důsledku lidské činnosti (automobilová doprava, sloupy elektrického vedení, zemědělství,...) Pomozte vrátit více než 65 % z nich zpět do volné přírody. Společně chráníme naši přírodu.


Záchranná stanice Huslík spolu s Vámi pomáhá již více než 30 let živočichům v nouzi. Každý rok ošetří přes 2000 zvířat, v loňském roce se jich téměř 1500 vrátilo zpět do volné přírody. A to i díky Vám. Děkujeme.

Bez Vaší pomoci se neobjedeme. Každý příspěvek pro nás znamená důležitou podporu, díky níž můžeme zraněným zvířatům poskytnout dostatečnou péči. Staráme se o zvířata z východní části Středočeského kraje (Nymburk, Kolín, Český Brod, Lysá nad Labem, Brandýs nad Labem,Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště) a části Královéhradeckého kraje (Jičín, Nový Bydžov a část Hradce Králové).

Náklady na měsíční péči o jednoho živočicha se pohybují od 1 000 Kč do několika desítek tisíc.


  • Pečujeme o zraněné živočichy v záchranné stanici s cílem vypustit je zpět do volné přírody
  • Realizujeme záchranné chovy ohrožených druhů živočichů
  • Staráme se o prostředí a zvyšujeme biodiverzitu, aby se zvířata měla kam vracet
  • Vzděláváme děti i dospělé a seznamujeme, jak zraněním zvířat předcházet 

Největší počty zvířat se k nám dostávají v jarních a letních měsících. Velkou část tvoří mláďata, krmení u savců probíhá každé 3 hodiny, u ptáčat i každých 15 minut od ranního rozbřesku do setmění.


Více než 60 % přijatých živočichů tvoří ptáci a stejné procento i mláďata, která bývají zraněná nebo přijdou o své rodiče. Na obrázku mládě kulíka říčního.

Podpořit můžete i jednotlivá zvířata. Stačí přejít na naše darovací stránky a zakoupit stravenku pro Vašeho oblíbence: https://davejsmysl.huslikcsop.cz/



Great cause Kuba and friends, all the best for her x

Andrew Humroy
500 Kč

Kamooo udělejte 50 kliku. 💪🏻

Vita Holan
60 Kč

Ochutnejte seno🥰

Klaudie Šmerdová
20 Kč

Fandím Vám a děkuji ❤️

Marta Kroča Bryndová
250 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
ZO ČSOP Polabí, projekt: Pomáhejme zraněným živočichům v nouzi