DOBRÝ BĚH 2024: Dárcovská výzva pro projekt DOBRÝ BĚH 2024

ZA OSUD

vybíráme od 4.3.2024
0 Kč
vybráno 0 % z 10 000 Kč

zbývá

32 dní
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Za OSUD, silnější než naše plány. Za sílu ustát osudu rány.

Děkujeme, že jste nám po boku!
TŘI, z.ú.
Váš příspěvek bude do koruny použit na mzdové ohodnocení pracovníků Hospice Dobrého Pastýře v přímé péči.
O HOSPICI DOBRÉHO PASTÝŘE

  • 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce jsme zde pro ty, kteří odcházejí. Aby nebyli sami, netrpěli bolestmi.  A aby jejich blízcí rozloučení ustáli, zvládli. A mohli být všichni spolu. Až do konce. A aby každý jeden konec byl důstojný a dobrý. O to usilujeme.
  • Multidisciplinární tým zdravotníků, sociálních pracovníků, psychologů a duchovních poskytuje komplexní odbornou paliativní péči nevyléčitelně nemocným pacientům v poslední fázi jejich onemocnění.
  • www.hospic-cercany.cz
PROČ BĚŽÍME

  • Financování hospicové péče není jednoduché. Fundraisingový tým Hospice Dobrého Pastýře se každoročně uchází o podporu ze strany státní správy, měst, obcí, nadací a nadačních fondů. Bez záruky a jistoty, že na požadované příspěvky dosáhne.
  • Provoz naší organizace se prozatím neobejde ani bez podpory individuálních dárců a firem. Jsou to miliony, které nám v rozpočtu každoročně chybí. Jeden z nich bychom rádi letos získali právě prostřednictvím Dobrého běhu. Odvážný cíl. Máme silnou motivaci. Jsme odhodlaní. Děkujeme, že jste nám po boku.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
TŘI, z.ú., projekt: DOBRÝ BĚH 2024