DOBRÝ BĚH 2024: Dárcovská výzva pro projekt DOBRÝ BĚH 2024

ZA RODINU

vybíráme od 4.3.2024
0 Kč
vybráno 0 % z 10 000 Kč

zbývá

32 dní
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Za RODINU svoji. Jeho i její. Za ty, co odejít museli, musí či chtějí.

Děkujeme, že jste nám po boku!
TŘI, z.ú.
Váš příspěvek bude do koruny použit na mzdové ohodnocení pracovníků Hospice Dobrého Pastýře v přímé péči.
O HOSPICI DOBRÉHO PASTÝŘE

  • 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce jsme zde pro ty, kteří odcházejí. Aby nebyli sami, netrpěli bolestmi.  A aby jejich blízcí rozloučení ustáli, zvládli. A mohli být všichni spolu. Až do konce. A aby každý jeden konec byl důstojný a dobrý. O to usilujeme.
  • Multidisciplinární tým zdravotníků, sociálních pracovníků, psychologů a duchovních poskytuje komplexní odbornou paliativní péči nevyléčitelně nemocným pacientům v poslední fázi jejich onemocnění.
  • www.hospic-cercany.cz
PROČ BĚŽÍME

  • Financování hospicové péče není jednoduché. Fundraisingový tým Hospice Dobrého Pastýře se každoročně uchází o podporu ze strany státní správy, měst, obcí, nadací a nadačních fondů. Bez záruky a jistoty, že na požadované příspěvky dosáhne.
  • Provoz naší organizace se prozatím neobejde ani bez podpory individuálních dárců a firem. Jsou to miliony, které nám v rozpočtu každoročně chybí. Jeden z nich bychom rádi letos získali právě prostřednictvím Dobrého běhu. Odvážný cíl. Máme silnou motivaci. Jsme odhodlaní. Děkujeme, že jste nám po boku.
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
TŘI, z.ú., projekt: DOBRÝ BĚH 2024