NOCC Prague Procurement: Dárcovská výzva pro projekt Hlavní dárcovský účet

Valentine’s Breakfast

vybíráme od 13.2.2024
2 000 Kč
vybráno 40 % z 5 000 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
On Wednesday 14th of February from 8:00am to 9:30am we would like to invite you to the “sweetest” breakfast ever in Café Motol to the 4th floor.
As every year we would like this day to be also about giving back to society by supporting a charity and so if you would like to participate bring your phone and your giving spirit.
Same as last yeat we have decided to support People in need - Člověk v Tísni
People in Need - Člověk v tísni
Děkujeme, že chcete pomáhat s námi! Bez dárců, jako jste Vy, bychom nemohli už 30 let pomáhat doma i ve světě. Pomáháme obětem válečných konfliktů na Ukrajině a v dalších zemích. V chudých zemích Afriky a Asie budujeme zdroje pitné vody, zdravotní střediska, nebo zlepšujeme vzdělávání. Hájíme lidská práva. Pomáháme po povodních a dalších přírodních katastrofách, jako bylo tornádo na Moravě. Podporujeme děti z českých, sociálně slabších rodin ve vzdělávání. Ještě jednou děkujeme za Vaši štědrost!

Vaše příspěvky dokážeme efektivně a s minimálními provozními náklady využít přímo v terénu tak, aby přinesly skutečnou pomoc a měnily životy k lepšímu. Podpořte naši práci doma i v zahraničí a staňte se jedním z mnoha dárců Člověka v tísni.

Začněte pomáhat s námi!

Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
People in Need - Člověk v tísni, projekt: Hlavní dárcovský účet