Jitka Loosová: Dárcovská výzva pro projekt Podpořte ty, kteří podporují druhé

Haiku pro Růžovou Mašinku

vybíráme od 3.12.2023
17 000 Kč
vybráno 85 % z 20 000 Kč

přispělo

24 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Chtěla bych si dát netradiční vánoční dárek. 
Pojďte spolu se mnou podpořit komunitu koučů, která v rámci projektu Růžová mašinka poskytuje pro bono koučování pracovníkům neziskových organizací.
Já se ho rozhodla podpořit vlastní výzvou. Během následujících 2 týdnů budu publikovat několik haiku o tom, o čem je koučování a co  mě a mým klientům Růžovka přinesla.
Získané prostředky budou využity na organizaci projektu, koučové budou nadále poskytovat své služby bez nároku na odměnu.
Dostáváme koučování tam, kde si ho za běžné ceny nemohou dovolit.
Mě osobně projekt dává obrovský smysl a sama jsem bez nároku na odměnu odkoučovala řadu hodin pro pracovníky podporující seniory, školy nebo zdravotně postižené. 
Je nás už hodně a celá organizace projektu je čím dál tím náročnější a něco stojí.
Budu moc ráda, pokud nám pomůžete, jakýmkoliv drobným příspěvkem, projekt podpořit🙏.
Růžová mašinka z.ú.
Víte, že pracovníci v prospěšných organizacích jsou často vystaveni velkému stresu a náporu? Mají na starosti důležité úkoly, které mají velký dopad na společnost. Mnohdy však nemají dostatek času a podpory, aby se o sebe dokázali postarat. Proto jsme tu my. Pomáháme těm, kteří pomáhají, aby mohli pomáhat ještě lépe seniorům, opuštěným dětem, přírodě a dalším, kteří pomoc potřebují.
Již 4 roky pomáháme pracovníkům v prospěšných organizacích předcházet vyhoření, přicházet na lepší nápady a poskytovat pomoc efektivněji.

Bezplatně jsme poskytli přes 1175 hodin koučování v tržní hodnotě přesahující 1 670 000 Kč. V nejvyšším možném kvalitativním standardu, o který se stará 71 zapojených koučů.

Před 4 lety jsme dokázali pomoci individuálním koučováním 29 klientům z prospěšných organizací. Letos je to 4krát více. Stejně tak rostou náklady na provoz a administrativu spojenou se zajištěním chodu a dodávání koučinku s jednotnou metodikou, kontrolou kvality a pravidelnou podporou.

Pokud chceme dále růst a více pomáhat, potřebujeme i my pomoc dalších "parťáků". Těch, kteří do projektu vloží svou finanční podporu.

Každá darovaná koruna půjde do přímého růstu pomoci sociálním pracovnicím, pečujícím v hospicích, terénním pracovníkům a dalším z prospěšných organizací.

Zakladatelé z vlastních zdrojů na zajištění chodu projektu přispívají ročně 650 000 Kč. V dalším roce potřebujeme přihodit pod kotel dalších 457 000 Kč, aby Růžová mašinka jela dál.

Vaše podpora nám pomůže:
  • Zajistit, aby pracovníci v prospěšných organizacích měli přístup ke kvalitnímu koučinku, který jim pomůže předcházet vyhoření, přicházet na lepší nápady a poskytovat pomoc efektivněji.
  • Zvýšit pozitivní dopad činnosti prospěšných organizací do společnosti.
Pojďte s námi pomáhat těm, kteří pomáhají. Roztlačme společně Růžovou mašinku do plné rychlosti.
Vyberte výši zapojení. Celý proces nezabere více jak 2 minuty. 

Ahojky, rád pomůžu, když věřím, že to k něčemu je. Skvělá práce Jitko!

Premysl Skapa

Jitko, skvělá myšlenka, fandím a věřím, že tyto lekce jsou velice užitečné!

Bohuslava Adamová
1 000 Kč
Vybranými prostředky bude podpořena organizace:
Růžová mašinka z.ú., projekt: Podpořte ty, kteří podporují druhé